- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby01
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Packard Bell EasyNote TM85 típusú notebookom.
Amikor fel van töltve teljesen, és bekapcsolom, általában jól működik váltóáramról.
De ha kicsit már le van merülve (és töltenie is kell pluszba) akkor azt már nem tudja teljesíteni, hanem villog az összes led a gépen és nem tölt, csak akksiról működik a gép...Ha kiveszem az akksit, és úgy működtetem áramról, akkor is néha bírja, néha nem. Tehát amikor egy komolyabb terhelés éri leáll.
A fő probléma tehát az amit először írtam. Amikor töltenie kell az akksit plusz működtetni a gépet, akkor az összes led elkezd villogni, és lekapcsolja az áramról.
Ha kikapcsolom a gépet, akkor fel tudom tölteni teljesen, probléma nélkül... Az akksi kb. 3 órát is bír takarékos üzemmódban..
Töltő már nem eredeti hozzá, de próbálva volt gyengébbel, és pont olyannal is ami való hozzá, szóval ez kizárva...
Valaki tudja mi lehet a baja? Valami kondi ment ki a gépbe vagy mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Dell kezdő gamer notebook (5th i5, 1 GB GeForce 820M,250 SSD) kiárusítás!!!
- MacBook Pro 16 - M4 Pro / 48GB / 4TB - 2025 - újszerű
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest