- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagyugyaerik
tag
Sziasztok,
Nekem van egy GERICOM laptopom és egynap azzal a hiba üzenettel fogadott a CMOS, hogy a rossz a merevlemezem. Akkor elmentem a boltba vettem egy Samsung vinyót és beraktam. Ez volt 2 hete, sajnos nem volt időm telepíteni a windosomat rá, mert elutaztam, de multhét hétfőn hazajöttem, akkor majdnem megcsináltam már rádugtam a töltőt, de ismét közbe jött 1-2 dolog és foylamatosan töltötte(ez nem lehet baj?) ma reggel akartam volna bekapcsolni a laptopot és nincs kép, de a számítógép felpörög. Gondoltam rákötöm egy CRT monitorra, hogy biztos megadta magát a video vezérlő, de amikor ráraktam a monitor ledje csak villogot narancssárga és zöld között.
Ha valaki tud, akkor legyen szíves és segítsen, esetleg ha kevesett írtam volna le szóljatok és megpróbálok még több infót adni!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő