Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
Den
veterán
Hi
Én sokáig kizárólagos gépként használtam note-ot, és sokfélét.
Tapasztalatom, egyfelől, ''márkás'' nem ''márkás között belül, azaz mint computer semmi különbség nincs. A lényegi különbség a ház anyaga kialakítása az aksi minősége, és a hozzáadott szoftver. Ez azt jelenti hogy a nagyon olcsó gépeknek vékony, nem túl merev házuk van és elég gyenge nem ''smart'' aksijuk, azaz nem tart sokáig és még csak megjósolni sem tudod hogy mikor merül le, ez álltalában rajtaütésszerűen pár pillanat alatt történik meg.
De hangsúlyozom ez a _nagyon_ olcsó nem ''brand'' gépekre vonatkozik. Ilyet is érdemes venni, annek aki a gépet többnyire asztalon, hálózatról használja.
Hogy mi márkás és mi nem, az a notebook világában máshogy néz ki mint mondjuk az asztali gépeknél, ugyanis a note-ok nagy részét 3 cég gyártja ezt forgalmazzák a különböző márkák a saját nevük alatt. Ezért egy portocom ugyanannyira márkás mint egy compaq. A különbség hogy a nem olyan nagy nevek bevesznek a termékpalettára egész olcsó gépeket is, amikről már írtam _de_ vannak nagyon jó gépeik, erről is írt itt már valaki.
A legfontosabb szerintem hogy eldöntsd hogy mire kell a gép. Mint írtad most raktál össze egy asztali gépet ez gondolom elég izmos is. Tehát ha sokat cipeled (majd) a note-ot akkor nem célszerű mindent az egybe gépet venni, komoly feladatra ott az asztali gép, és minden + eszköz amit a note-ba raknak + súly és + fogyasztás.
na egyelőre ennyi mert már begörcsölt a kezem :) . Ha kell még írok.
Aktív témák
- Energiaital topic
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400, On-Site garancia 2028.03.
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest