- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
Dr. Akula #148 üzenetére
Az általatok megadott értékek szerint csökkentettem én is a feszt, kis ráhagyással . Viszont utánna beraktam egy filmet, és kb fél óra után kifagyott, ujra indítottam, majd kis idő múlva 20-30 perc újra megfagyott ugyan úgy.
Ekkor egyértelműen a feszültség állítást véltem hibásnak, és vissza is állítottam, most jól megy a gép, bár filmet még nem néztem.
Késöbb eszembe jutott, hogy régebb a graphic fülnél beklikkeltem az auto idle time-ot, és 1 percre állítottam, le is teszteltem, hogyha nem történik semmi mozgás a gépen akkor egy perc után leveszi a frekit az általam beállítottra, ami 178/125 volt.
Lehetséges, hogy filmnézés közben is levette, és emiatt fagyott, vagy a fesz állítás tett be neki??
Már régebben is próbálkoztam gpu freki állítással, de még mindig nem találtam meg azt az értéket, amit normálisan lekezel, és stabilan megy, mert szinte mindig megfagyott egy idő után, ha valamilyen videos progit elindítottam.
Olyan programot nem ismertek amely automatán kezelné a gpu freki állítást, tehát ha szükséges növeli vagy csökkenti a teljesítményt, és nem powerplaynek hívják, mert Asusék felé az nem müködik sajnos. -
parandroid
félisten
válasz
Dr. Akula #130 üzenetére
Tudtommal ha a gép nem kap elég feszt, akkor lefagy (jártam én is így), de hogy ettől maradandó károsodást szenvedne, azt személy szerint nem hinném.
Ali_G: downclockról volt szó. Az más kérdés, ha valaki felteszi 180 fokra a vészleállítás határértékét, betömködi a szellőzőnyílásokat, és egy pokrócba bugyolálja a gépet, majd ráereszt egy CPU Burnert. Aki ilyesmivel próbálkozik, anank úgy kell.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Energiaital topic
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged