Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Az általatok megadott értékek szerint csökkentettem én is a feszt, kis ráhagyással . Viszont utánna beraktam egy filmet, és kb fél óra után kifagyott, ujra indítottam, majd kis idő múlva 20-30 perc újra megfagyott ugyan úgy.
Ekkor egyértelműen a feszültség állítást véltem hibásnak, és vissza is állítottam, most jól megy a gép, bár filmet még nem néztem.
Késöbb eszembe jutott, hogy régebb a graphic fülnél beklikkeltem az auto idle time-ot, és 1 percre állítottam, le is teszteltem, hogyha nem történik semmi mozgás a gépen akkor egy perc után leveszi a frekit az általam beállítottra, ami 178/125 volt.
Lehetséges, hogy filmnézés közben is levette, és emiatt fagyott, vagy a fesz állítás tett be neki??
Már régebben is próbálkoztam gpu freki állítással, de még mindig nem találtam meg azt az értéket, amit normálisan lekezel, és stabilan megy, mert szinte mindig megfagyott egy idő után, ha valamilyen videos progit elindítottam.
Olyan programot nem ismertek amely automatán kezelné a gpu freki állítást, tehát ha szükséges növeli vagy csökkenti a teljesítményt, és nem powerplaynek hívják, mert Asusék felé az nem müködik sajnos. -
parandroid
félisten
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Tudtommal ha a gép nem kap elég feszt, akkor lefagy (jártam én is így), de hogy ettől maradandó károsodást szenvedne, azt személy szerint nem hinném.
Ali_G: downclockról volt szó. Az más kérdés, ha valaki felteszi 180 fokra a vészleállítás határértékét, betömködi a szellőzőnyílásokat, és egy pokrócba bugyolálja a gépet, majd ráereszt egy CPU Burnert. Aki ilyesmivel próbálkozik, anank úgy kell.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)