Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
De ezek elég drágák (mondjuk a Turion MT annyira azért nem), és épp ezért kevéssé elterjedtek. Másrészt miért ne azzal gazdálkodjunk, és abból próbáljuk meg kihozni a maximumot (jelen esetben minimumot), amink van?
Egy ULV-s gép ára, lássuk be, többnyire csillagászati, és ha egyszer hasonló feszen megy egy nem-ULV-s proci is, akkor az csak jó. Csak üzemidőt és hőmérsékletcsökkenést nyerhetünk a dologgal, emellett a venti is ritkábban fog bekapcsolni, ami megint fontos szempont egy notinál. Cserébe csak egy napnyi tesztelésen kell túl lenni, ami a teljesítménynövelő tuninghoz képest még viszonylag veszélytelen is, hiszen legfeljebb újraindítom a gépet, és visszaállítom a feszültségértékeket, nem tudom kinyírni a procit túlfesszel.
Különben meg ahogy emvy hozzászólását is olvashattad az elején (#4-#6), ULV Dothan-nel is lehet még lefelé menni.
Téma részemről lezárva, no more off plz.
p -
mower
tag
nem ertem miert baj az, ha az ember szeretne kihozni a maximumot a rendszerebol. legyen az over avagy downclocking. amig asztali gepem volt, mindig kikiserleteztem hol vannak a hatarai. huzni nincs ertelme a notit, de ugye ez a topic nem is arrol szol, az pedig, hogy a legtobbet hozzuk ki notink akksijabol, szerintem ertelmes gondolat. miert kellene 20-30eFt-ot adnom egy plusz akksiert, mikor egy kis ido raforditassal is kihozhatok belole tobbet. azt sem ertem, hogy mi ebben a ''ketseges kimenetelu kiserlet''
nem tulhajtasrol van szo, szvsz emiatt a rendszerunk nem karosodhat.
udv
MOD.: off
MOD2.: nyelvtani hibak javitasa
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem tulhajtasrol van szo, szvsz emiatt a rendszerunk nem karosodhat.