- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Látom téged is érdekel a szociálpolitikai kiselőadás...Nah vágjunk bele. Mint most is látjuk jönnek a megszorítások ,sok embert elküldene,nincs pénz...Így mint írtam fent is szűkül a vásárlói kör. Nézd meg te is. Ami egy éve még majd 100-ezer Ft. volt (Pl. FSC.Amilo pro.) most már 40-ezerért utánad dobják. De miért is? Egyre jobban elértéktelenitődik a pénz. Látom pénzhiányod van,de ha esetleg valaki elakarná adni a gépét akkor azt mondanám,hogy várjon még egy évet, mert akkor talán jobb lesz a helyzet. De nézzük a notidat….
Tényleg nagyon erős gép, de ennyiért szerintem nagyon kevés vevő lesz rá. Tudod akinek már van ennyi pénze-e célra az nem használt notit fog venni. Nem tudom hol vetted az angol bill miatt de ez is egy nagy visszahúzó erő. Az összeállítás jó. Az egy gombbal tuningolhatóságon nem tudom mit is értenek, nem volt még szerencsém kipróbálni,de szerintem csak az energiasémán változtathat. Nah mind one, a gép mindent fentit leszámítva nagyon jó. De szerintem még is csökkenteni kellene az árát olyan 290-285-re.Ez az én meglátásom. Ha körülnézel a piacon a használtpiacon észreveszed,hogy tényleg ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged