Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela5
senior tag
Szia! 
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat,tekintve ,hogy még a dvd-je sem jó: 46-53 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
bela5
senior tag
Szia! 
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
bela5
senior tag
Szia! 
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- BestBuy topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szia!
Pyttawrx