- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rottweiler89 #3001 üzenetére
Oké... Ha megjön, akkor írj kérlek, vagy dobj egy pü-t...
-
válasz
Rottweiler89 #2999 üzenetére
Komplett alaplapot is megkérdezted?
-
válasz
Rottweiler89 #2997 üzenetére
Ezt hol mondták?
-
válasz
Rottweiler89 #2995 üzenetére
Mennyi lenne a chipcsere?
-
válasz
Rottweiler89 #2991 üzenetére
Javaslom,hogy keresd fel a Rikvest Kft-t.Mivel tudod,hogy mi a hibája, ezért ne nézesd meg, hanem csak árajánlatot kérj az új alaplapról. Mivel ők magyarországi hivatalos szervíz, ezért javaslom, hogy velük csináltasd meg...Azért őket ajánlom,mert velük már csináltattam notot, és nekem csak jó tapasztalataim vannak...
-
válasz
LaptopSystem #2984 üzenetére
70-75k.-t ér.
-
válasz
LaptopSystem #2982 üzenetére
Szai!
Olyan 155-160k.-t mondanék rá. -
válasz
Rottweiler89 #2978 üzenetére
Így sajnos 10-15k.-nál nem ér többet,ha egyben akarod eladni.
Vagy eladhatod alkatrészenként is:
15.4" WXGA 16:9(1280*720)-8-9k.
AMD Turion 64 X2 TL-60(2,0Ghz)-3-4k.
NVIDIA NForce 630M
2x1GB Hynix DDR2/667Mhz-2k./db.
NVIDIA GeForce 8400M G,128MB DDR2(nem cserélhető)-Ez hibás
Toshiba 160 GB SATA-4-5k.
DVD-Multi +DL-3-4k.
Hálózati töltő-2,5-3k.
Akku 1,5-2 óráig bírja,terheléstől függően.-4-5k.
Alkatrészenként eladva kb. 30k. is összejöhet, de ez nagy lutri. Én azt javaslom,hogyha kell a pénz, akkor add el egyben, ha meg benne állhat a pénzed, akkor külön-külön.... -
válasz
Rottweiler89 #2980 üzenetére
Akkor holnap reggel visszatérek a beárazásra...
-
válasz
Rottweiler89 #2978 üzenetére
Hali!
MXM-es? -
válasz
BalazsKKa67j #2967 üzenetére
Olyan 110k.-t mondanék rá, feltéve, ha a zsanérnak még nincs nagy holtjátéka....-gyakori hp probléma-
-
Javaslom,hogy vegyél bele új akkumulátort -ezzel megsokszorozva az eladás esélyeit-(Maximum 12k.-t számolok az akkura) így el tudod majd adni olyan 65-70k.-ért.
Így 50-55k.-nál többet nagyon nem ér.Az a baj, hogy netbook-ot azért vesz valaki,hogy áram nélkül is sok ideig tudjon netezni... -
válasz
BalazsKKa67j #2946 üzenetére
Szia!
110k.-t ér. -
válasz
.: endi :. #2944 üzenetére
Szia!
Így olyan 85-95k.-t ér. -
válasz
.: endi :. #2944 üzenetére
Este jövök,és beárazom...
-
válasz
LaptopSystem #2934 üzenetére
Szia!
A választ itt találod: [link] -
válasz
IkszIpszilon #2915 üzenetére
Szia!
Olyan 60k.-t ér. -
A keresletet mindig a kínálat határozza meg, szokták mondani... Most a piac 2-4éves gépekkel van tele. 5+ éves gépekből nincs olyan sok. Legalábbis olyanokból, amik normális állapotban vannak.(természetesen a korukhoz megfelelően).Az már más kérdés, hogy ki vásárolna egy 5éves notot...
-
válasz
Juve1127 #2901 üzenetére
Szia!
Így hibásan max 10-15k.-t ér.
A windows aksimérőjére ne hagyatkozz... Inkább nézz rá pl. everesttel és az elhasználódását vedd figyelembe. Azt kell mondjam,hogy sokat kell várnod,hogy legyen valaki aki elviszi. Ha el akarod adni, akkor javaslom, hogy alkatrészenként add el.
Processzor- 4k.
Memória-1k.
Optikai meghajtó-2-3k.
Kijelző- 5-9k.
Billentyűzet-1-2k.
Akku-5k.
Így külön-külön is jobban jössz ki, mintha egyben eladnád. 25k. ha mindent el tudsz adni. Javaslom,hogy tedd fel külön is, és egyben a gépet...
Üdv!
Bela5 -
válasz
CaptainChaos #2884 üzenetére
115-120k.
-
Ha a 14"-lal meg tudsz barátkozni, és nincs sok pénzed a projektre, akkor az IBM T60-as notit tudnám ajánlani, bár nem tudom,hogy CIV4-hez mennyire elég az Intel GMA 950...
Ha újat szeretnél vásárolni, akkor még ez is szóba jöhet az olcsóbb kategóriából: [link]
Úgy tudom,hogy a CIV4 nem egy új játék, tehát az intel alaplapija szerintem elvinné, az már más kérdés, hogy játékgépnek szerintem nem lehet használni,mert GTA IV-vel nem fogsz tudni játszani.
Tehát, ha nem egy szétesett, IBM notot akarsz, akkor olyan 70-130k. közötti összegben gondolkodj. -
válasz
ViTToRe #2867 üzenetére
Akkor ezen esetben mélységes elnézéseteket kérem. Akkor tény,hogy az ár/érték aránya a gépnek kiváló... Ennyi pénzért ajándék. Ne haragudjatok. Nem gondoltam volna,hogy ilyen specifikációval rendelkező gépet lehet kapni ennyi pénzért(megjegyzem elég rendesen követem a piacot). Még egyszer elnézést kérek. A továbbiakban körültekintőbb leszek.
Üdv!
Bela5 -
válasz
ViTToRe #2863 üzenetére
Szia!
Ha erre a hírdetésre gondoltál, akkor javaslom,hogy nézz rá,hogy van e raktáron a gép... A válaszom az, hogy nincs, továbbáa gép eredeti ára 145k. a honlap tanusága szerint. Az biztos,hogy a 130k.-s ár kicsit erős, de mindig el szoktam mondani,hogy az árak +/- 5-10k.-t jelentenek. Ezt szinte minden 25-50. beárazásnál el szoktam mondani. A végső ár, ami mellett kitartok, az olyan 125k. A +/--os 5-10k.-s árral kijön a gép minimum 115, maximum 135k.-ra.(ami már nagyon erős) Egy kérésem viszont lenne feléd... Én hosszasan kerestem a gépet a neten. Előre is megköszönném,ha be tudnád linkelni a gépet egy olyan bolt kínálatában, ahol újonnan lehet megvenni...
Üdv!
Bela5
Ármester -
válasz
Rottweiler89 #2851 üzenetére
Akkor 45k.
-
válasz
Rottweiler89 #2846 üzenetére
Szia!
Olyan 45k.-t ér a Dell...
Más kapacitású a két HDD? -
válasz
BalazsKKa67j #2827 üzenetére
Számomra megmosolyogtató volt a neve
Olyan 100-110k.-ra tenném, bár az akku nagyon halovány...Akkor inkább legyen 95-100k. -
válasz
Gerzson6875 #2813 üzenetére
Szia!
Olyan 70k.-t ér. -
válasz
Karthos #2804 üzenetére
Szia!
Ha Blu-ray meghajtó lenne benne, akkor azt mondanám,hogy 165k.
Így sajnos olyan 135k.-ért hirdetheted meg. Ha valóban 10k. az új akku, akkor vegyél egyet, és ha meglesz, akkor hirdesd meg 145-150k.-ért.(Először azt írtam volna,hogy a 150k.-t erősnek érzem, de arra jutottam,hogy a HP-k erősen túlárazott gépeivel abszolút versenyképes a tiéd) A zsanért vedd ki a hirdetésből, illetve az akkumulátor paraméterei helyett oda írd be,hogy halott az akkumulátor. -
válasz
BalazsKKa67j #2788 üzenetére
Szia!
1.:120k.
2.:95-100k.(a 100 már egy kicsit erős..) -
Szia!
Ez a probléma Fujitsu Siemens Amilo Pro notoknál szokott elég gyakran előjönni. Nekem egy Acer gépem van és ezzel a problémával én is találkoztam. Nálam azzal megoldódott,hogy megtisztítottam az érzékelőket. Nekem azóta jó. Fujinál is kipróbáltam ezt,de sajnos ott nem működik így sem. Ezek szerint akkor 2Db. akkumulátort adsz hozzá + a notihűtőt. Így sajnos csak olyan 125k.-t ér. Azt javaslom,hogy mindenképpen csináltasd meg a gépet, mivel ez az ár nagyon kicsi, és ennyiért mondhatni ingyen van. Ha megtudtad,hogy mennyibe kerülne a javíttatás, akkor kérlek keress meg, és megbeszéljük,hogy érdemes e megcsináltatni... Akár privátban, akár itt a fórumban szívesen segítek...
Üdv!
Bela5 -
válasz
Vortex7777 #2777 üzenetére
Megegyezhetünk abban, hogy azután áraztasd be,miután megtudtad a javítási költségeket?
-
válasz
Vortex7777 #2777 üzenetére
Szia!
Mennyibe kerülne a hiba kijavítása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest