- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
Aktív témák
-
Starsky72
addikt
válasz
Starsky72 #62 üzenetére
Na ez a ''holnap''-i válaszadás egy csöppet elhúzódott, mert közben szétszedtem a gépet átalakítás miatt, szal csak tegnap jutottam oda, hogy próbálkozzam. A disk to disk sem működik, ''kisebb a cél winyó'' hibaüzenettel megáll.
Nem nagyon tudom felfogni, hogy egy szájbavert XP pariciót miért nem lehet egy ghostolásra tervezett programmal leghostolni, de már nem is érdekel.
Tudna esetleg valaki ajánlani egy másik programot, ami tutira átvisz egy XP rendszer particiót egy másik winyóra, de kizárólag úgy, hogy már ki volt próbálva és nem csak úgy, hogy valszeg működni fog?
Köszi:P -
Starsky72
addikt
azt nem próbáltam. A forrás winyó 40GB, amiről egy 7.5GB-os winyóra kéne ghostolni egy 6GBos particiót. Én balga feltételeztem, hogy erre a szitura a partisün tu partisün való. De úgy látszik nem jól gondoltam, bár akkor nem tom mi a ráknak van ilyen opció. Amúgy természetesen lehúztam a 40es winyót, amikor indítottam volna a kicsiről a rendszert.
Akkor kipróbálom én is a diskes verziót, aztán holnap elmondom sikerült-e.
Köszi:P -
Starsky72
addikt
Valami Ghost Guru szánjon már meg minket, legyen olyan drága.:P Tuti van rá valami megoldás.
-
Starsky72
addikt
amúgy a pontos szitu: 6GBos rendszer Ghost2003al 7.5GBos másik winyóra p to p. Utána első winyó kiiktat, másik ennek a helyére, az eredmény pedig a már ismert WinXP logo és semmi több.
-
Starsky72
addikt
nemáááá, tényleg nincs megoldás arra, hogy XP-t partició másolással ghostoljon az ember? Én is ebben a cipőben járok, emlékeztem még régebbről erre a topicra, gondoltam elolvasom mi lett a vége, erre egy nagy semmi:O
Hátha azóta valakinek eszébe jutott valami tuti megoldás. Nos?:F
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest