- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Aktív témák
-
Starsky72
addikt
válasz
Starsky72 #62 üzenetére
Na ez a ''holnap''-i válaszadás egy csöppet elhúzódott, mert közben szétszedtem a gépet átalakítás miatt, szal csak tegnap jutottam oda, hogy próbálkozzam. A disk to disk sem működik, ''kisebb a cél winyó'' hibaüzenettel megáll.
Nem nagyon tudom felfogni, hogy egy szájbavert XP pariciót miért nem lehet egy ghostolásra tervezett programmal leghostolni, de már nem is érdekel.
Tudna esetleg valaki ajánlani egy másik programot, ami tutira átvisz egy XP rendszer particiót egy másik winyóra, de kizárólag úgy, hogy már ki volt próbálva és nem csak úgy, hogy valszeg működni fog?
Köszi:P -
Starsky72
addikt
azt nem próbáltam. A forrás winyó 40GB, amiről egy 7.5GB-os winyóra kéne ghostolni egy 6GBos particiót. Én balga feltételeztem, hogy erre a szitura a partisün tu partisün való. De úgy látszik nem jól gondoltam, bár akkor nem tom mi a ráknak van ilyen opció. Amúgy természetesen lehúztam a 40es winyót, amikor indítottam volna a kicsiről a rendszert.
Akkor kipróbálom én is a diskes verziót, aztán holnap elmondom sikerült-e.
Köszi:P -
Starsky72
addikt
Valami Ghost Guru szánjon már meg minket, legyen olyan drága.:P Tuti van rá valami megoldás.
-
Starsky72
addikt
amúgy a pontos szitu: 6GBos rendszer Ghost2003al 7.5GBos másik winyóra p to p. Utána első winyó kiiktat, másik ennek a helyére, az eredmény pedig a már ismert WinXP logo és semmi több.
-
Starsky72
addikt
nemáááá, tényleg nincs megoldás arra, hogy XP-t partició másolással ghostoljon az ember? Én is ebben a cipőben járok, emlékeztem még régebbről erre a topicra, gondoltam elolvasom mi lett a vége, erre egy nagy semmi:O
Hátha azóta valakinek eszébe jutott valami tuti megoldás. Nos?:F
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest