Aktív témák
-
Starsky72
addikt
válasz
Starsky72 #62 üzenetére
Na ez a ''holnap''-i válaszadás egy csöppet elhúzódott, mert közben szétszedtem a gépet átalakítás miatt, szal csak tegnap jutottam oda, hogy próbálkozzam. A disk to disk sem működik, ''kisebb a cél winyó'' hibaüzenettel megáll.
Nem nagyon tudom felfogni, hogy egy szájbavert XP pariciót miért nem lehet egy ghostolásra tervezett programmal leghostolni, de már nem is érdekel.
Tudna esetleg valaki ajánlani egy másik programot, ami tutira átvisz egy XP rendszer particiót egy másik winyóra, de kizárólag úgy, hogy már ki volt próbálva és nem csak úgy, hogy valszeg működni fog?
Köszi:P
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest