Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
teljesen szedj le MINDEN Nokia telcsikkel kapcsolatos alkalmazast a geprol (registry cleaner sem art utana, de talan nem muszaj). Minden drivert tavolits el.
Utana:
1. PC suite telepites
2. telefont radug
3. Nokia Software Updater letoltese PC Suite-bol
4. adatokat mentsd el
5. frissitesHa az elso ket lepest felcsereled, nem szeded le a tobbi programot vagy drivert, nem fog mukodni.
(Most az olyan banalis problemakra nem gondoltam, hogy be volt-e kapcsolva a telefon amikor radugtad, vagy jol mukodik-e az USB portod...)
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #37 üzenetére
ja és ne felejts el "Refresh Services"-t nyomni BT párosítás után! (jobb klikk a mobil ikonján)
-
Coyote2000
őstag
Hasonló gonddal küzdöttem én is, nekem is BlueSoleil van.
Jó hír: a legújabb PC Suite és a 6300 példamutatóan kommunikál egymással, és a PC Suite nem eszi bele magát más programokba, mint ahogy a régebbi verziók tették. Egyszerűen stabil, könnyen használható, könnyen frissíthető, és villámgyors! Sosem gondoltam hogy ezt írom a Nokia PC Suite-tól, mivel korábban a leggusztustalanabb szoftverek közé soroltam (gázosabb volt mint egy tört Norton Antivirus
)
Vissza a problémádhoz:
Uninstall, driverek le, BlueSoleil le, reg cleaner.
Utána a telefont nem csatlakoztatod.
1. BlueSoleil fel.
2. PC Suite fel.
3. Most csatlakoztasd a telefont, PC Suite legyen kikapcsolva.
4. BlueSoleilben párosítsd a telcsit, több szolgáltatásnak is aktívnak kell lennie.
5. PC Suite be, kapcsolódás.Ha nem müxik, akkor próbálj meg egy régebbi PC Suite-ot! Nekem 6600-val nem volt hajlandó működni a legfrissebb PC Suite, még a speckó PC Suite for Symbian se. Elővakartam a netről egy ötszáz éves, 6600 korabeli PC Suite-ot, ami nem okoskodott annyit, és máris tökéletesen ment minden!
Végső megoldás: vegyél másik telefont -
Coyote2000
őstag
Megjegyeznék egy egyszerű dolgot, ami a kézikönyvben le van írva, mégis sokan nem tudják:
amikor csatlakoztatod a telefont, megkérdezi, hogy használod-e tárolóeszközként.
Ha ELFOGADOD: akkor külön meghajtóként fogod látni, de csak a memóriakártyát. Fontos: PC Suite ekkor nem ismeri fel!
HA ELUTASITOD: akkor a telefon tényleg telefonként jelentkezik be, nem pendriveként: ekkor már látni fogja a PC Suite. (Viszont nem használhatod külön meghajtóként).
Egyébként PC Suite-ot mindig nagyon utáltam, mert se infrán, se bluetoothon, se USB-n nem képes stabilan kommunikálni a telefonnal. Vagy felismeri, vagy nem. Ezzel már tele a tököm, de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest