Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
Gondolom telefon resetet nem nyomtál rá.
mert akkor nem lenne benne nem eredeti kép. nekem az eredeti képekkel müxik, de már nem is használom őket, mert van sokkal jobb is helyettük. Küldeni meg sztem baromira felesleges ilyeneket, mert az új telákon csak 1 nagy(inkább baromi kicsi) pixelhalmaz lenne 
Amilyen képek vannak benne hát akkor lehet h. inkább törlöm őket a fenébe legközelebb, h. ne is legyen ilyen funkciója
és akkor megszűnne minden ilyennemű probléma.
@Winner_hun: Különben semmi értelme sem volna
Ha már megvan a lejátszó, utána már 1xerű a csengés megoldása 
@Xantomas: sztem vmit félreolvastál Devil hsz-ében, mert nem rombusz alakú csavarhúzót hanem rombusz alakú csatlakozót kérdezett
de no problem. 
Ha flashelés után néha nem idul elsőre a teló az nem baj, mert van h. nem jó bitet küld a végén és ettől szétfagy a teló, de a flashelés sikerrel járt, ilyenkor kikapod akksit kb 15mp-re és vissza utána már m1 is
Wav: én most azon dolgozom, szabadidőmben, h. először a füles részén szóljon, ami nem nehéz(hála a hanghívásnak, a player alapból benne van), csak 1 pár funkciót kell megkeresni és átállítani, h. saját hangokat jáccon le. Ezzel vok most gondban, mert dinamikus memóriát használ és menet közben kéne szétfagyasztani ahhoz h. megtudjam mi is kell hozzá pontosan.
A másik, h. a csengő,csipogó részén is szólhat, sőt MADos-al már szól is
Igaz h. baromi halk, de szól 
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert akkor nem lenne benne nem eredeti kép. nekem az eredeti képekkel müxik, de már nem is használom őket, mert van sokkal jobb is helyettük. Küldeni meg sztem baromira felesleges ilyeneket, mert az új telákon csak 1 nagy(inkább baromi kicsi) pixelhalmaz lenne 
és akkor megszűnne minden ilyennemű probléma.
Ha már megvan a lejátszó, utána már 1xerű a csengés megoldása 
A másik, h. a csengő,csipogó részén is szólhat, sőt MADos-al már szól is
Igaz h. baromi halk, de szól