Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
hi
anno elkezdtem C tanulmányaim kezdetén foglalkozni telokkal is, látom nem halt ki az irányzat....
ahogy olvasgattam a témát, elkezdett járni az agyam. Érdekelne a véleményed, mond mi az ami lehetetlen
van egy 5510esem, egy 3310esem, egy 3100esem, és egy 6020asom elfekvőben...
amire használnám:
- mp3 lejátszó (5510 rulz, mellesleg ezen is valahogy ki kéne cseréni a 2,5 jack aljzatot 3,5esre)
- infra távkapcsoló (van a házban 4 tv...bár ha jool tudom a nokia beépített infrái elég kis hatótávolságúak)
- net-wap-gprs, nevezzük ahogy akarjátok: mail-msn célra (ha jool tudom van java s40es mobilokra, ami müködik is)
- outlook naptár sync (6020-3100 tudja, ennél több nem kell, de ha más nem megy elég ha egy java alapu txt olvasó van a mobilon, gépről pedig rá tudnám tölteni a teendőimet txtbe)
kamera, szines kijelző nem is érdekelne, ezért elég lenne 3310-5510ből kialakitani őket. 5510 előnye hogy nagy hely lenne minden mod-ra, és a teljes billentyűzetet tényleg használnám...
szoftver ügyében: elég lenne 1 csengés, 100 telefonkönyv-bejegyzés, és mondjuk 20 sms, főleg ha syncelhető géppel. régebben 3210esen volt képernyő invertálásom, jobban olvas6ó volt ugy...lehet még ilyent most is?
hardvermod terén érdekelne hogy mi az a kapcsol6ó lámpa amit említettetek már. Persze joo lenne a fent említett 3,5es jack aljzat, az 5510es bill-megvilágító ledjeinek áthelyezése (eléggé rosszak)
ami kicsit már összetetteb, az az 5510es memoria-tuningja. Anno volt egy orosz oldal, ahol megcsinálták, csak nem értek oroszul...valami sd-hez hasonló memoria van benne...nem lenne rossz, mivel a gépre kötve pendrivenak is használtam anno...csak ugye 60 Mb eléggé kevés...
a szükséges programok (flashelésre, c compiler) - kellékek (flasher kábelt) hol szerezhetők be? elkezdett érdekelni a téma, szóval ha tudsz adj már forum-honlapcimeket, ahol ilyenről lehet okosodni...
előre is kösz mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest