Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Steve Jr.
üzenetére

Hát erről nem kérdezett
De ha +kérdezett volna nem hiszem, h +engedtem volna bár ezt nem tudom h. mennyiben érdekelte volna őt
.
Mint tudjuk a Nokia jogvédett cég és a soft modósítását a törvény bünteti meg minden anyámkínja és 1 frankó kis per nem hiányzik nekem. Ez pont olyan mint ha hackelt- crackelt meg tört játékokat árulnál a piacon, és az se szép dolog
ezért nem is jáccom, vagy csak baromi ritkán, mert baromi drágák a játékok.(bár az mk3 az 1ik kedvencem azért befigyel néha
)
Mert ez a fajta soft moddolás ugye bár illegális és mi csak oktatási, tanulási célokra használjuk a telefont ilyen téren
, Nem kívánunk vele visszaélni, meggazdagodni se, csak okosodni szeretnénk, megérteni a működését meg ilyenek. A tanulás tudtommal még nem illegális
. Azért se teccik hogy ezzel a softal adta el, mert ha vki illetékes kezébe kerül lehet h. engem vesznek elő, mert benn volt e-mail-->és az olyan mintha a címem, telszámom, nevem lett volna benne 
Szóval a továbbiakban szeretnék megkérni mindenkit aki telefont szeretne eladni ilyen moddolt softtal, h. NE tegye, vagy csak saját felelőségére. Illetve előbb készítsen el 1 hasonló softot
.
Ez az egész lehet h. most parázásnak tűnik, de lényegében az is, mert nem hiányzik nekem vmi balhé. Én nyugodt vagyok, ritkán haragszom meg vkire. Nemtom-ra se haragszom, mert ő tudja mit csinál, csak legközelebb előbb kérdezzen
na elég a prédikációból yó8 mindenkinek
mod: @-Nemtom- legalább a hirdetésben frissíthetted volna a soft tudását
pl *+ 1 már nincs is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
)
.
pl *+ 1 már nincs is