- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Yettel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Steve Jr.
üzenetére

Hát erről nem kérdezett
De ha +kérdezett volna nem hiszem, h +engedtem volna bár ezt nem tudom h. mennyiben érdekelte volna őt
.
Mint tudjuk a Nokia jogvédett cég és a soft modósítását a törvény bünteti meg minden anyámkínja és 1 frankó kis per nem hiányzik nekem. Ez pont olyan mint ha hackelt- crackelt meg tört játékokat árulnál a piacon, és az se szép dolog
ezért nem is jáccom, vagy csak baromi ritkán, mert baromi drágák a játékok.(bár az mk3 az 1ik kedvencem azért befigyel néha
)
Mert ez a fajta soft moddolás ugye bár illegális és mi csak oktatási, tanulási célokra használjuk a telefont ilyen téren
, Nem kívánunk vele visszaélni, meggazdagodni se, csak okosodni szeretnénk, megérteni a működését meg ilyenek. A tanulás tudtommal még nem illegális
. Azért se teccik hogy ezzel a softal adta el, mert ha vki illetékes kezébe kerül lehet h. engem vesznek elő, mert benn volt e-mail-->és az olyan mintha a címem, telszámom, nevem lett volna benne 
Szóval a továbbiakban szeretnék megkérni mindenkit aki telefont szeretne eladni ilyen moddolt softtal, h. NE tegye, vagy csak saját felelőségére. Illetve előbb készítsen el 1 hasonló softot
.
Ez az egész lehet h. most parázásnak tűnik, de lényegében az is, mert nem hiányzik nekem vmi balhé. Én nyugodt vagyok, ritkán haragszom meg vkire. Nemtom-ra se haragszom, mert ő tudja mit csinál, csak legközelebb előbb kérdezzen
na elég a prédikációból yó8 mindenkinek
mod: @-Nemtom- legalább a hirdetésben frissíthetted volna a soft tudását
pl *+ 1 már nincs is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Samsung Z Fold 5 - Spigen Thin Fit Pro áttetsző tok és fólia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.
)
.
pl *+ 1 már nincs is