- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
retes
aktív tag
Meg a másik, hogy sajnos most sem több változás van utánanéztem még most sem menne ami nekem kéne szóval sajna nem lesz csere, más telefonok érdekelnek, de a920 meg azért, hogy legyen egy nagy kijelzőm arra szerintem nem éri meg...
-
Vapor
aktív tag
64 rúgó ujjonan
, szerintem egy használt megér 50-et
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
Most nézem, hogy 27be 1 hónapos a920at adnak a neten...
-
retes
aktív tag
Háát nem tudom így már gondolkodom igyekszem mert tudom nem lehet az időt annyira húzni. Nekem az a bajom, hogy vodánál mikor nekem volt nekem is 925ös op volt rajta és nem mennt se a net se a gps akármit csináltam... Nem tudod van valami változás mert ha igen akkor ucu neki mert akkor még érdekelne is, de ha nem megy a net meg a gps se akkor nincs értelme mert akkor van egy nagy telefonom amiről lehet telefonálni meg smsezni és kész
-
retes
aktív tag
Az ár az még jó is lenne ha 925 lenne akkor még el is gondolkodnék rajta, volt nekem 920asom, de most nem vágyom még 1x rá... Bocsi.
Bocsi, hogy mostanság nagyon nagy szünetekkel tudok csak írni, de sok a munkám... -
retes
aktív tag
Háát én olyan 42- esetleg 45 körül gondoltam vagy valami csere és ugy megegyezünk...
-
armandusy
aktív tag
38e ft?
-
retes
aktív tag
Hali!
Bocsi, hogy csak most, melóhelyen nincs net.
Jó állapotban van nincs leharcolva védőfólia rajta van még! Független! Aszem alapból ugy lett véve... -
retes
aktív tag
1000 Sorry mindenkinek nem hagytam el a topikot csak nagy a szenvedés mert elszállt a gépem azt volt nagy rohangálás...
Háát azért annál kicsit több!!!!!!!
UP -
cosmo
aktív tag
35K?
-
Vapor
aktív tag
Nekem is ilyen telóm van és nagyon szeretem! UP neked!
-
retes
aktív tag
ÁÁÁÁPPPPPPPP
-
retes
aktív tag
UP
-
retes
aktív tag
UP
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Mindenki életébe eljön a pillanat mikor azt hiszi ennél jobb telefonja nem lehet, majd pár hónap használat után megunja változásra vágyik tudjátok hogy megy ez...
Magam is szeretnék lépni igazából sokminden érdekel a V3-astól kezdve a 9500ig csak hogy a végleteket mondjam...
A lényeg: Dobozzal töltővel, cdvel vagyis mindenel ami gyárilag hozzá volt adom és árat tőletek várok vagy másik telefoncsere is érdekel!
Ha nagyon gyors akarsz lenni akkor írj mailt retes55555@freemail.hu (ez olyan minnt az sms azonnal tudom olvasni...)
HAJRÁ!!!
Retes
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged