- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mower
tag
válasz
sosternuto #2129 üzenetére
nem pont ilyen fules ugyan, de hatha ez is segit. haverom nokia bt fuleset ugy lehet parositani a telefonnal, hogy a ket hangero gombot kell folyamatosan nyomva tartani (ekkor folyamatosan vilagit a led es latja a telefon).
udv -
fodin
tag
válasz
sosternuto #2132 üzenetére
Nekem más típusú headsetem van, nálam a következő az összeismertetés menete: a BT fülesen van egy bekapcsoló gomb (hívásfogadás is), ha ezt hosszan nyomva tartom, akkor folyamatosan világít a rajta lévő LED. Ekkor lehet a headsetet kerestetni a telefonnal. Ezt csak először kellett megtenni, azóta amint bekapcsolom a headsetet automatikusan összekapcsolódik a telefonnal...Persze nem biztos, hogy a te headseteden is ez a menete, de hátha segítettem...
-
cousin333
addikt
válasz
sosternuto #2129 üzenetére
Be kell kapcsolnod a Bluetooth-ot a telefonodon, valamint a fülest
. Utána a Bluetooth beállításoknál keresel egy olyasmi beállítást, hogy bluetooth eszközök keresése/párosítása, vagy nekem pl. van olyan menüpont, hogy audiotartozékok keresése. Ekkor keresgélni kezd, és jó esetben megtalálja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest