- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Lirion #31664 üzenetére
ahogy olvasgatom a tibi dolgait rájöttem h van egy ugyan ilyen bnőm. 28 éves nagyon sikeres.
rendes lány volt, de aztán ahogy jól mentek egy idő után a dolgai olyan társaságban asszimilálódott. Nekik a pénz a hatalmos, a kimértség a menőzés és az úri játékok imponáltak.
A lány 25 környékén elkezdte magát nem jól érezni. A pasik akiket magához közel engedett azok hamar lecserélték rendszeresen. Nem találta az igazit ahogy önmagát sem.
Aztán fél napi kérdezősködés után összeállt a kép:
-Olyannak adja magát aki nem is az igazi énje
-Emiatt nem találja a helyét
-Nem érzi magát jól a bőrében
-Emiatt nem találja az igazit. Hisz az álarc amire jönnek bizonyos fajta pasik miután leomlik és megmutatja az igazi énjét a pasik csalódnak, mert nem egy szeretni való lányt kerestek hanem egy gazdag tehetős hidegvérű picsát. Aki meg az igazi énjét szeretné az sosem fogja "felkérni táncolni" mert a maszk amit hord ezeket a pasikat elijeszti.Tanácsoltam neki h váltson barátokat, váltson életvitelt és találja meg régi önmagát.
Lehet tibinek is ezt kéne tennie.vagy
Elfogadnia a maszkját és maga mögött hagynia azt ami a maszk alatt van és másmilyen életre vágyik.
akármelyiket teszi, ezt a kettősséget meg fogja szüntetni.
-
hejesírásó
senior tag
szakítok, fellépek beszélgetni neten egy társkeresőre, rámakad első 3 percben egy helyi lányka 22-23 éves asszem.
90-60-90, helyes aranyos okos, szexet szereti.
2 napot beszélgettünk. szakító félben van de reméli még meg tudják hegeszteni a kapcsolatot. erre tegnap este azért megjegyezte, hogy örül h vannak normálisan kinéző értelmes emberek az ilyen oldalakon, és ha nem jönne neki össze a párjával szívesen meginna velem egy forralt bort
2 napig beszélgettünk. semmi olyat nem mondtam, nem nyomultam, csak beszélgetni akartam.
jahj, nem lesz ez így jó.
-
-
hejesírásó
senior tag
nem érted a bíró vszleg vagy meg lett fenyegetve vagy le lett fizetve, kicsi város, ha fellebbezel vszleg ugyan ez a bíró lesz.
a megye legjobb válóperes ügyvédjét bérelte fel párom családja.
elvileg logikusan gondolkodva az h értelmiségi, nagyon jól kereső több nyelvet beszélő apajelölt vagyok javít az anya helyzetén. de a logika az semmit sem jelentett a bíróságon. és amikor kezdték még nem voltunk együtt és azt mondta nincs senkije, szval még azzal is megvádolhatná az apa ha lebuknánk h hazudott és ezáltal a szavahihetősége a 0 hoz konvergálna
a bíró arra hivatkozva mondta h ha párja lenne akkor erősítene az apa jogain (ez azt jelentené h nem kéthetente jöhetne hanem hetente akár több alkalommal is) hogy a gyerek ahogy felnő nehogy elfelejtse az igazi apját, mert ha bejön a képbe egy új apa akkor Ő lesz nyilván többet a gyerekkel és emiatt adna a bíró megnövelt láthatóságot a genetikai apának.
az egész sajnos pofára megy alapon zajlik ahogy én látom.
nem véglegesen engedem el. az utóbbi 5 évben sosem engedtem el véglegesen. most hogy összejöttünk fél évre most meg pláne nem mondok le róla teljesen.
Páromék most első körben a legális eszközöket alkalmazták, ezt cseszték el. a következő kör már másabb lesz
-
hejesírásó
senior tag
válasz
mephi666 #31555 üzenetére
ok csak a lány nagyon félreismerte a srác személyiségét, mert nagyon hatékonyan rejtegeti az igazi énjét a srác.
pl amikor a pereskedés kezdődött megmondta a csajnak h ha ráírja a kocsiját és lakását akkor lemond a jogokról.
(ezeket nem közösen vették a csajé minden, 1 évet voltak 1üt)
-
hejesírásó
senior tag
válasz
mephi666 #31553 üzenetére
nem vették el tőle, de biztos h ha 3 éves lesz a gyerek (ez a korhatár) be fog vele próbálkozni az apa.
de csak hogy legyen rálátásotok:
olyant ítélt meg a bíró h csak lesett a párom ügyvédje. elviheti 2 évesen a gyereket a srác, mikor 6 óra autóút majdnem hozzájuk, csak oda. ezt egy két éves gyerekkel megtenni minden második hétvégén?normális?
vagy amikor elviszi a gyereket a srác, akkor a nőnek kell gondoskodni kajáról pelenkáról minden ilyenről. ilyet az ügyvédje még sosem hallott holott 20 éve tolja az ipart.mindezt úgy h az előző tárgyaláson jó h nem röhögte ki a bíró a srácot....érdekes.
tibi666: erre van esély csak fordítva.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
mephi666 #31547 üzenetére
vszleg nyomozót fog ráakasztani majd a pasi h találjon benne basztatni valót a következő tárgyalási ciklusra.
ha csak 0,1% esély van a lebukásra akkor már nem szabad kockáztatni.
Lirion: ez nem feltételezés a bíró kerek perec megmondta h ha lenne vkije akkor az apa érdekeit erősebben kell védenie. azért nem vagyok kétségbe esve mert az elmult 5 évben sok "dolgunk" volt. olyan nincs h ne legyen majd lehetőségünk ezután.
Ha meg nagyon gány lesz a helyzet előre tudom h itt hagyja az országot és olyan helyre fog menni aminek nincs kiadatási szerződése velünk, már ezeket jó előre megnézték.
Lirion: be lesz nyújtva, látom nem ismered a magyar jogrendszert, a bíró sosem téved, és sosem részrehajló.
Ha a következő körben vmi pozitívat hoznának ki akkor 2011 tavaszán meg fogjuk próbálni a dolgot újra, ez biztos. -
hejesírásó
senior tag
mondtam egy bnőmnek h vége a kapcsolatnak, kb 2 perc beszélgetés után mondta h szívesen segít. kérdem - miben?
akármiben, hisz barátok vagyunk, szval bármiben segítek.értsd.: mivel barátok vagyunk nekem ok ha csak sex van, nem sértődöm meg.
ilyen ajánlatot sem kaptam mostanában.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
na beszéltünk.
kikapcsolja az ingyen sim-et, és nem keres. én meg nem keresem őt. elég fájdalmas, de ez a kimenetel már az első perctől kezdve benne volt a pakliban.
ez volt életem első beteljesült, viszonzott igazi echte szerelme. (korom 26 lassan)
élveztem minden percét. tegyétek ti is ezt ha lehetőségetek adódna rá.
egyszer minden véget ér. ezzel tisztában vagyok és a legtöbb emberrel ellentétben ezt megértem és felfogom. ha a vele töltött időre gondolok és az eltelt 5 évre akkor mosolygok, enyhe keserűség van bennem, de mosolygok.
szeretem.
-
hejesírásó
senior tag
no nekem is nőügyem akadt.
ugye a bnőmnek volt egy peres ügye ami miatt nekünk lapítani kellett.
a per most lezárult és nagyon nem jó végeredménnyel. a következménye az h nekünk szakítani kell.
a bíró a párom ellen volt nagyon, másik bírót nem lehet kérni, ha fellebbez ugyan ez a bíró lesz vszleg.
akivel "berpen állt" az vszleg ki fogja őket csontozni, és ha vhol lekapnának minket, akkor amilyen buzi volt ez a bíró vszleg elvennék tőle a gyerkőcöt.
úgyhogy szakítanunk kell.
kár.
életemben most voltam másodszor igazán szerelmes, korábban csak egyszer, de az végül is nem teljesedett ki.
ez van.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
#56474624 #31193 üzenetére
első évesen összeálltam anno egy harmadévessel...mikor ő végzett nekem még három év volt mert gépészt nem szokás időben elvégezni gazdászt meg igen.
elég nehéz volt a kapcsolat emiatt. jó volt? igen. vhol igen. szerelem miatt vágtam bele? igen.
a józan észt elnyomtam, h ez nem jó ötlet? igen.mi lett? ki fogod tudni találni.
szval igen. én beleestem megint A hibába talán. nem bánom. MÉG!
de lehet h még fogom, de ha nem. akkor az vmi olyat jelenthet ami miatt érdemes fémet pakolni a mancsodra.
DE másnak, a hibából tanulva ugyan ezt kifejezetten nem ajánlom.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
#56474624 #31188 üzenetére
A jelenlegi párom akár az igazi is lehet (5 évet vártam rá
).
Minden percet úgy élek meg vele, hogy a jelennek élek. Viszont ezek mellé józanul gondolkodom, és tervezem a jövőnket. Nem értem mi a probléma ezzel.
Sztem egy a nőt komolyan vevő pasi így csinálja a dolgait egy bizonyos kor\érettség fölött.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31181 üzenetére
maximálisan kihozza a gyerekben rejlő lehetőségeket, nagyon mások a tanítási módszereik stb. neten sztem találsz sok anyagot. egyébként orbano tökéletesen megfogalmazta.
ha meg az egzisztencia rendben van, akkor nem mondtam semmit. esetedben nem kell akkor az a bizonyos különbség korban.
By cy lus: nem értem mi a menekülés abban ha reálisan tervezed a jövődet, nem a távolit hanem a közelit. Sokra mész a jelennel ha vki olyannal vagy akivel nem lehet majd jövőd.
orbano: nem mentél el azóta wc-re?
magas labda volt...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31177 üzenetére
Ezzel csak akkor lehet baj ha 25-27 évesen nem tudod még az egzisztenciát megteremteni az utódaitoknak, demár szeretnétek gyereket. nagyon örlődni fogsz emiatt.
nálunk 1 év a korkülönbség.én is örlődöm most ugyan ezen oknál fogva. páromnak van egy 1,5 éves kisfia. szeretnék velük összeköltözni. bölcsibe nem akarjuk adni, szval dolgozni nem tud menni mellette. waldorf oviba akarjuk majd járatni.
a keresetem elég magas. korom 25,5 a nettóm bonuszok és juttatások nélkül majdnem 250. ez egy embernek sok, de háromnak kevés. szval nem véletlen az h az a 3-4-5 év körkülönbség kell.
mert mire a jányka gyereket akar->diploma után 1-2 év, te már 30 vagy és lesz pénz dögivel. -
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31139 üzenetére
ez sok mindentúől függ, mármint az hogy ezt ki hogy tudja kezelni:
*bizalom a másik felé
*együtt töltött idő
*önbizalom, egészséges önszeretet (hisz ha nincs magával megbékélve egy tescós tejfölre is féltékeny lesz)
*szeret-e hisztizni, balhézni->ez elég jó ok rá
*mennyire féltékenykedős típus
*jó-e a kapcsolatuk (ha nem jó akkor félhet az exek miatt)
*biztos van még más is csak nem jut eszembe -
hejesírásó
senior tag
válasz
Csakénvagyok #31038 üzenetére
lüke.
nem szó szerint értettem, a télapót.
télapó - amikor a jánykák elkezdenek idegesek még inkább kiéhezettek és pirosak lenni itt ott.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Csakénvagyok #31036 üzenetére
télapós napon sex ha jól értettem.
én sem ismertem h erre azt mondanák h angolosan, nem értem miért angolos az.
-
hejesírásó
senior tag
xanax és barátai nagyon nem jól hatnak az agyra, sokkal károsabbak mint az államilag nem engedélyezett drogok. egy rokonom ilyeneken élt, hát most kb egy értelmes németjuhásznak magasabb az IQ-ja. évek kellenek hozzá, ez igaz. de nagyon veszélyesek!
szval ha egy mód van rá ne szedj ilyeneket. inkább Orsi ahogy mondták már sokan. vagy munkaváltás.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30809 üzenetére
Aha ilyet a spartaiak és a rómaiak is csináltak a hadseregben. Ők is ezt mondták rá.
A görögök meg hadseregen kívül is. -
hejesírásó
senior tag
pirulok. én mint mester? ugyan.
10 ből 8 igazán nekem tetsző nőnél ugyan így betojok mint a kérdező és azt se tudom h most mit hogy kéne.
Szerencsére IGAZÁN nekem tetsző nőből még csak 2-3at találtam 25-26 év alatt. abból egy jött össze félig egy meg 100% osan. szval az arányom mondhatni 49,99999%-os a cidrizős helyzetekben.ps.:a nem IGAZÁN tökéletesen nekem tetsző lánoknál az arány lényegesen magasabb, de azoktól nem is akarok gyereket
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30741 üzenetére
hát láttam már olyan 36 ost hogy tyhű. igaz h egyécakásnál többre a korkülönbség miatt nem alkalmas
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30728 üzenetére
A nokedlivel mi a baj? ÓÓ ha én a tündérkémtől nokedlit kapnék egyszer...
imádom minden formájátMajd minden történeted szórakozóhelyes. Lehet nem "mezőt" kéne váltanod, mert a jelenlegi szórakozóhelyesdi nem fekszik neked ahogy látom.
Helyette menj pl élményfürdőbe.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30686 üzenetére
"Van baratom.... de pasizni vagyok itt... de nem fekszem le veled!"
és mellé felrak egy képet magáról ahol egy deka ruha nélkül pózol úgy h tocsog a boldogságtól. ez is gyakori -
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30683 üzenetére
mert minek kell még megfelelnie? ez a kettő is már épp elég macerássá teszi a kiválasztást
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30681 üzenetére
ha holnap emiatt szakítasz az nem szívből jön hanem máshonnan.
bocs magas labda nem lecsapni nem kibirni.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30675 üzenetére
akkor csere?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30668 üzenetére
szval kényelmes a párod, hát nem tom mit kezdenék. Volt ilyenben részem. Sokkal többet adtam mint amit ő adni tudott. Akart ügyesebb lenni csak nem ment neki. Meg is beszéltük. A csalódás nem tetszett neki, nehezen viselte és ezért inkább passzívba ment át. Nem lehet h nálatok is ezért passzív?
ps.:keresd meg a passzivitása okát és azt szüntesd meg:
-bátortalan
-prűd családi nevelés
-tapasztalatlan
-lusti, kényelmes
-stbArra h gyenge volt pedig most jöttem rá.
Goose-T: fél nap család. mamámnál most vasárnap voltam egy napot. ennyi.
a többi munka, pihenés, főzés, gyúrás, futás, MTWII SS 6.1, sorozatnézés: Fringe, Flashforward. Stár worz stb. -
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30661 üzenetére
időhatékonyan? lecseréled.
vagy legyél te is passziv. akkor csak feküdtök majd egymással, majdcsak észreveszi magát, ha ez nem segít. beszélj vele.
mondjuk az h mit cisnálnék az a hölgy korától is függ.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #30440 üzenetére
hát ha komoly. nem mondom h nincsenek ilyenek, biztos akad.
viszont tudom h nálam nem ebből fakad.
off nyelv: én a jövőbe tekintek, tudom h csak azt a nyelvet tudod megőrizni amit szépen karban is tartasz és a miénkre nagyon ráférne egy nyelvújítás!
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
gyó reggelt. még a ma estét kell kibírnom sex nélkül...aztán 3 éjszaka menyország.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #30403 üzenetére
ez most humor akart lenni vagy ezt komolyan gondolod?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #30371 üzenetére
nem vágom most ezt hogy érted. elolvastam és a tartalmára reflektáltam.
nem kötözködtem->reflektáltam. ne vedd annak.
nem adtam sehová semmit, heteró vagyok -
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #30369 üzenetére
bocs, közérthetősítettem. így?
ja és egy korábbi hsznél meg elgépeltem:
csak biztos nem h jó ezen a szinten megmaradni. a nem az lemaradt, kétfelé jár az eszem.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #30359 üzenetére
na mert a mit tesz az leírja hogy mit gondol a nő.
sztem se a mit tesz se a mit mond nem mondja meg 100% os biztonsággal 0% hibával hogy mit gondol egy nő.
30362: most miért vagy ilyen....a legelsőnél én 3 hónap után mondtam igent a jánykának, ő meg már lassan spontán öngyulladásban égett mellettem.
az elsőnél van aki még ilyen kis hülye, szende, buzi-e vagy. vannak ilyenek.
csak biztos h jó ezen a szinten megmaradni. -
hejesírásó
senior tag
ha nem nagyon van magánélete egy pasinak nem lehet igazán boldog egy nővel igaz? mert ebben az esetben egy csomó mindent oszt meg a nővel él meg vele amit barátokkal kellene és így a kapcsolat átmehet idővel barátságba, jól látom?
csak kérdezem mert most látok egy ilyet.
-
hejesírásó
senior tag
OOOOFFFFF:
a gyerekinknek sokkal több nyűge baja lesz fiatal korában mint a mostani fiataloknak.
a "gyerekeinkmajdeltartanakminketöregkorunkban" akkor lenne igaz ha Ők már jó módban élhetnek majd. rúgjatok belém, jó ha az unokáink jobban élnek majd.egyébként meg úgy vagyok vele, hogy mindenki gondoskodjon a saját maga öregkoráról.
én ezt tanultam a kiccsaládban anno ---
a mamám magára vigyáz, mert van esze és mert anyuméknak jobb baja is van mint h róla gondoskodjanak
anyum vigyáz magára mert nekem jobb bajom is van mint h gondoskodjak róla
nem várom el h a gyerekem gondoskodjon majd rólam, mert tudom h ez az én dolgom lesz majd.nekem ez a normális, de lehet megint helikopter vagyok
-
hejesírásó
senior tag
válasz
#56474624 #30214 üzenetére
pedig a kémia nagyon fontos (aka.:genetika vagy nevezzük akár vonzalomnak)!
volt 4 éves kapcsolatom ahol tökéletes anya lett volna ha gyerekek jönnek a képbe.
nagyon jó volt mint társ
nagyon jó volt a lelke
nagyon passzolt hozzámcsak éppen az integra álltal említett vad, fizikális VONZALOM hiányzott (nem akartam szétkefélni az agyát 24/7). hiányzott ez az érzés.
most lehet, talán, esetleg találtam olyat aki mind a kettő egyszerre, csak ne lenne ilyen tüskés ez hölgy. annyi apró tüske van rajta, hogy nincs olyan nap amikor ne csinálna műhisztit.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
mephi666 #30125 üzenetére
okéj, de most jön a de...
én pl sokat változtam a korábbi nem rövidtávú kapcsolatomban. mind külsőre, mind hobbikban, stbstb
túl sok is volt. nem is éreztem magam jól.DE
egy csomó minden ragadt rám ami álltal jobb hím lettem a nőknél. nyilván sok másik dolgot meg hagytam a szakítás után azonnal a p.ba, de sokat fejlődtem az idomulás által. türelemben, tánctudásban, felnőttes gondolkodásban, öltözködésben, és még sok féle dologban.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kutya topik
- Milyen autót vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest