- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #32931 üzenetére
én csak hozzád mennék
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #32926 üzenetére
drága az utazás pécsről
nincs már diákom.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #32924 üzenetére
ha bp-i lennék mennék, kevés bajom van és nem vészesek, de csoportban az ember megkapja a pártatlan külső bírálói szemet, ami sokra rávilágíthat
és segíthet önnön magunk jobb megismerésében.hajrá!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #32844 üzenetére
ejnye ejnye ejnye, szegény májad.
Elvileg a héten randiztam volna a harmadik love.hu-s hölggyel, de totál nem jelentkezett, most vagy nagyon elfoglalt vagy nem tudom, pedig tök jófejnek tűnik.
remélem csak elfoglalt....egyszer már volt h nem keresett és akkor meló miatt.
sztetek gáz apeh alkalmazottal randizni? kb ez olyan mint ha rendőrrel randizol. ha vmi hülyeségen megbántódik nagyon keményen ki tud tolni veled ha akar....
márpedig a nőket úgy gyártották h idővel tuti megbántódnak vmin...szándékosan nem úgy fogalmazok hogy megbántod vmivel, mert olyan nincsolyan van csak h megbántódik
-
hejesírásó
senior tag
igazából tök mázli h nem jött össze a dolog a korábbi lánykákkal, spórolok
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kovacsroli #32748 üzenetére
nem vágom...ha ezt alapból is megkapja minden ok nélkül, akkor valentinnapra kvázi nincs szükség.
ha emg nem akkor egy nappal nincs megváltva a világ.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
no a héten jöhet a harmadik love.hu-s randi. köv héten meg el kéne lépni szombaton egy jófajta helyre Pécsen.
tibi666: akkor megcsinálod, használod, aztán törlöd magad, miután felvetted a hölggyel a kontaktot, még értékelni is fogja h miatta regeltél mert meg akarod kapni.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #32448 üzenetére
jók a feromonjaid.
-
hejesírásó
senior tag
na hát folyt a vér rendesen, szarrá is röhögtem magam, nem bírtam.
az első fejes lövésnél meg majdnem leöntöttem magam a colával akkorát élveztemde tetszettem neki. és kiderültek róla érdekes dolgok.... sok sok pontot rakok ide....
viszont angyon zavarban volt, látszott rajta h most egy sok éves kapcsolat után nem tudja h kell pasizni, ismerkedni, stb....de majd feloldódik.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #32408 üzenetére
ahogy érzed.
más: az én randim lebeszélve:
negyed 5 kor tali náluk, feldobom biciklimre, átkerekezünk (5 perc) a plázába (pfúj) iszunk egy forraltbort a hidegre való tekintettel, aztán mozi.egyébként nem tartom jó ötletnek a mozit randi helyszínnek
totál nem ismered meg alatta a másikat....de ha Ő ezt szeretné...ezt kapja.
a másik meg h asszem horrort vagy thrillert nézünk, na már most, ha én magamat adom én végig röhögni fogok rajta. aki ilyen filmen röhög arról mit fog hinni
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #32404 üzenetére
jahö
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #32402 üzenetére
ha meg akar akkor meg fog erőszakolni, a tévhittel ellentétben a sexnek nem feltétlen feltétele egy vagy több ágy megléte.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #32397 üzenetére
sztem nem, bár fázisfüggő ahogy azt már mondták is.
-
hejesírásó
senior tag
ps.:akivel meg barátok maradtunk azzal és bnőivel meg pénteken vagy szombaton megyek vhova inni, beszélgetni stb
megy ez a love.hu
-
hejesírásó
senior tag
na fejlemények:
ugyebár az első lánnyal barátságban maradtunk. de amikor vele "barátkoztam" egy másik love.hu-s nagyon durvásan féltékenykedett.
tegnap kvázi meghivatta magát moziba
szval ma megint randim van.ilyet még nem tapasztaltam, h egy jó nő ennyire nyomulna. sztem jót tett neki a konkurencia gondolata.
korábban azért nem találkoztam vele mert szakító félben volt. még korábban beszélgettünk róla, hogy tök jó lenne filmezni egyet, mert mind a ketten szeretünk filmezni.
tegnap kb ezzel jött elő:
-Most lenne kedvem dolgokhoz amikhez korábban nem lehetett.
-Mihez egész pontosan?
-Megnéznék egy filmet...Ez elég egyértelmű de nekem kb 20 perc volt mire leesett
amikor kérdeztem h van-e kedve vhova elmenni velem azt mondta: Húú már azt hittem sosem kérded, nem akartam Én megkérdezni
mephi666: vagy a lány a pasit
-
hejesírásó
senior tag
rosszlanyok.hu pl
de az inkább bp-i.egyébként én sosem fizetnék érte...nem értem h miért nekem kéne fizetni mikor ugyan úgy elvezné ő is ha nem jobban.
max olyat tanítana amit még nem tudok, az megérné, mert befektetésnek fognám fel.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
elmoraan (r) #32259 üzenetére
görög, török, egyre megy, mind magáénak hazudja a giroszt
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Integra #32254 üzenetére
fehér bőr, sok kis édes apró anyajegy
vékonyak
mini mini mini mini szoknya, csimma meg frankó sexi cipők akár -10 fok ban is......hát nem tom.....nekem bejötteka mai napig nem felejtettem el egy litván lánykát....jahj.
sulimban voltak lengyelek meg ukránok, hát attakuva ahogy azok kinéztek. a nyálam alá teknőt kellett anno pakolnivoltam lengyeleknél, meg munkám miatt ismerek jópár lánykát a térségből azok is többnyire jófajták.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Integra #32251 üzenetére
mi a baj velük? olyan balti tengeri lánykák vannak a világban hogy a lengyel , ukrán okról már ne is beszéljünk hogy csak na.
NAGYON nőiesen öltözködik ott a tehetős réteg, idehaza már már azt mondanád rájuk h nagyon nagyon drága konzumhölgyek és majd kiesik a szemed közben.............jaaaaaaaaaaaaaaaaaaahj
elragadtak az emlékek, bocs
-
hejesírásó
senior tag
Úgy döntöttünk a lánnyal, hogy visszavedlünk barátokká, mert 2 hét alatt nem esett szerelembe.
Viszont mivel elég mély benyomást tettem rá bizonyos téren (még egy görbe estét is rendezett barátaival ennek tiszteletére - 18+ a téma ezért nem írom le) és mivel megtart barátnak és mivel eljárós ezért lehetőség lesz megismerni a bnőit.
Ezt közöltem is a korábban kicsit lekoptatott másik love.hu-s jánykával aki ennek nagyon örült
Ezek a nők...
-
hejesírásó
senior tag
a lányka nagyon oda meg vissza van....jó dolga van na
élvezi a társaságomat
tegnap a forest gump-on aludtunk el. tök jó hogy szereti.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #32141 üzenetére
hát mellé fogtál, mert tervezem fogamzásgátló szedését, biztos ami biztos. szval nem kényelmes pöcs vagyok.
igen tudom h durva beavatkozás és LEHET mellékhatása, DE nem csak NEKEM kényelmes.
Egy nőt nem ismerek aki szeretné a többi módszert....még a bogyó miatt hízó és megkergülős fajtától is azt hallom h jobb mint a gumi, ennyi.
nem 16 éves kis chipsz xar vagyok akibe a társadalom meg a média beleveri, h ez a jó és ezért hiszi jónak.
tudom h nem 99%, van bnőm aki 2 szer is teherbe esett holott szedte, de ezek ritka esetek, másrészt az óvszer még sztem ennyire sem biztonságos. egymáshoz értek, simogatjátok egymást, nem egyből az elején aplikáljátok stb.
az ideális nő egy melpi? ezt nem értettem. google se segített.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Lirion #32129 üzenetére
ismerek olyat is aki a fájdalmak miatt szedi, olyat is aki a bőre miatt...de sokkal többet aki meg azért szedi mert így szabadabban élhet.
itt most nem az éjszakánként egy pasira gondolok, hanem arra hogy ha vkibe beleszalad aki tetszik neki, akkor ne kelljen 1-3 hónapig várnia és szednie hogy tutira hasson.
és totál megértem.
-
hejesírásó
senior tag
a lényeg h ha macsó, muszklipocak vagy akkor szívsz a nőknél a fogamzásgátló miatt.
ha rendes gyerek akkor meg jól jársz a fogamzásgátló elterjedésével.
ha meg mind a kettő vagy akkor meg 0 ra jössz ki.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
#56474624 #32117 üzenetére
nálam a lázadás az pont a rövidhaj
a családom, a mamám folyamatosan azt nyomta kiskoromban h legyen már vmi férfias külsőm, legyen 3-4 centis hajam mert egy felnőtt férfinak nem 0,5-1 centis a haja!
én így lázadomvicces amikor vmi két egyénnek pont ellentétes jelentéssel bír
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #32085 üzenetére
reménytelen.
másrészt meg nem akarok éveket várni, azt vagy igen vagy nem. nem hiszek a reinkarnációban, szval sajnos csak egy életem van, ha elcseszem....
nem mondhatok all-int flop elött egy (a jelenlegi szitut nézve) 2-5-re (színben nem egyező) kézre, hogy majd csak lesz vmi ha megvárom a lapokat.
DE ha mégis lenne lehetőség akkor az érdekes helyzetet szülhetne.
tildy: akkor a papír zacsi alapján milyennek képzelsz
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
lezso6 #32075 üzenetére
jó de a féltékenységhez kell vmi fajta kötődés, vagy olyan érzés h ez a pasi nekem kell.
még nem is látott, csak annyit h normálisan nézek ki és jó velem beszélgetni. ennyi után mégis h a francba lehet vkire féltékeny?
majd megette a fene. mikor mondtam neki h más is tetszik és már taliztam is vele, szolidan (visszafogta magát) de kiakadt.
másnap meg megkérdezte h xy-t nem is tudta h ismerem itt pécsen....kérdem igen, ismerem, de te honnan? ÓÓÓ hát ŐŐŐŐ a hugom ismeri.....persze->felment iwiw-re és megnézett minden helyi ismerőst az adatlapomnál, mert érdekelte h kivel kell esetleg megküzdenie.
-
hejesírásó
senior tag
az 1ik jányka akivel msn-en sokat bszélgettem féltékeny a mostani lánykára pedig még nem is találkoztunk
nooormális?
-
hejesírásó
senior tag
mar csak azt kéne kitalalni, hogy a többi nőt (aki nyomult és akivel beszélgettem még Ő előtte msn-en) aki találkozni akar velem hogyan koptatom le úgy hogy ne legyek bunkó és barátnak megtarthatóak legyenek
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Csakénvagyok #32040 üzenetére
ez nem vacakolás, udvarlás kérlek.
másrészt kb 1 hete szakított pasijával.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Csakénvagyok #32038 üzenetére
neeeem, nem első talin.
Első tali 30 perc beszélgetés még a nyáron.
Második tali, love.hu és msn fél nap.
Harmadik tali 3 nap msn, kb napi 4 óra.
Negyedik tali, beülős, vacsizós, aztán hazakísérés, és vadulás az ajtóban, majd lakás megnézés, és semmi több, mert jól neveltek vagyunk ám....
Ötödik tali, most.
szval 5 dik találkozásra. de nem adta meg magát csak úgy
tetszik... -
hejesírásó
senior tag
ugh, csodálatos melle van, érdekes éjszaka és reggel volt. jó volt hogy nem mentünk sehová. így is qrva fáradt vagyok.
azt hiszem h törölhetem magam love-ról
remélem a többi balek is jól halad. (bár úgy is tudom h vszleg nem
)
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #31997 üzenetére
Hát jó csak ha én beírok vmi okosat kiköp xxx darabot, amiből nem tudom h mi a jó, de ti nyilván csak a jókat adtátok meg.
Goose: egyrészt remélem lesz vmi, másrészt meg nem sietek sehová, tudom, h csak most szakított és ezt meg is értem.
A DVD az jó ötlet. Ha hazaérek és bedobok vmit utorrentbe az még lehet le is jön mire átmegyek hozzá.
és így abból amit most nem költök el tudok + tárat venni vasárnapra ha megyek airsoftozni
love.hu
-
hejesírásó
senior tag
na nem megyünk sehová sem
most írt, hogy hát hideg van, meg izé meg hozé, és hát tulajdonképpen hozzá is felmehetnék és majd ott csinálunk VMIT
na ezt szeretem, jó hogy nincsen 8 fölös kör, meg jópofi meg játékok, csak annyi amennyi kell.
de jó h nem vagyok már 18-20...utáltam a fölös köröketa dolgok elején. -
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #31989 üzenetére
murphy's-t szeretem. jó hely.
vmi olyan kéne ahol közel lehet kerülni, és lehet hangulatos kis perceket szerezni.
a biliárd jó lenne mert ott szabadon mozogsz az légtérben, nem vagy helyhezkötve, és lehet játszani a másikkal. huzogatni a bajszátm miközben lök, de azt nem szereti.
beülős helyeken meg nem ennyire oldott a hangulat, mert ott nincs vmi cselekmény ami leköti a figyelmedet.
Afium-ot nem vágom, az mi az?
-
hejesírásó
senior tag
na ma este találkozó, még nem tudom hova vigyem Pécsen, fáradt vagyok és nagyon fáj a hátam, mefázott sztem, és így hátfájósan-fáradtan vmi könnyed szórakozás kéne.
A beülős helyre vivéssel az a bajom, h qrvra nincs kedvem ülni. bármit csak ne kelljen ülnöm
-
hejesírásó
senior tag
válasz
tibi666 #31921 üzenetére
korábban próbálkoztam már, úgy csináltam mindent ahogy az logikus lett volna.
totál sikertelen volt.
most kicsit átgondoltam h mit hogy csináltam, az miért nem lehetett jó.
módszertan váltás. az eredmény: tegnap estére lett volna másik leányzó aki már jött volna fel barátkozni és borozni...egy másik meg most szakít a pasijával, és utána barátkozunk
megint egy másik meg megismerne mint barát és úgy néz ki h...b+ csak nagyon kiélt a buksija, rajzolt szemszőr stb, az nekem nem jön bemajd írok logout cikket hogy mit hogy érdemes csinálni ilyen oldalakon. amint időm lesz
-
hejesírásó
senior tag
a volt pasijával 2 hónapja voltak együtt, és amúgy is szakítani akart vele, mert nem fejlődött a kapcsolat sehová és egyszerű lélek volt a srác.
Szombat vagy vasárnap beszélgetni kezdtünk, hétfő este dobta a srácot, tegnap meg meg volt az első nem tudom mennyi csók, és egyebek, de csak szelíden.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
tibi666 #31914 üzenetére
hát én spec ráírtam, hogy szép a hölgy mosolya.
Aztán másnap pont onlány volt mikor én is és üzenet helyett, h köszöni a bókot, véletlenül a csevegésre nyomott
aztán mikor elkezdtünk beszélgetni, rájöttünk h tulajdon képen egy fősulira jártunk, voltak/vannak közös ismerőseink (pl ugyan abba a koliban volt elsőben ahová gyakran "jártam" anno) stb stb stbmeg kb augusztusban beléjük is botlottam (nem tudtam h ide valósiak ő és bnője) mikor UPC-t kerestem és nem találtam, pont gépész polómban voltam, gyűrűmmel stb, és a bnője az ismerős volt fősuliról, rám is köszönt akkor beszélgettünk is. meg is ígértem, h tök jó lesz majd partizni, és végre nem egyedül vagyok itt k..-ott délen
Nem hívtam őket, mert nem értem rá.........aztán most love.hu....nézegette a képeimet....ismerlek, nem tudom honnan, de ismerlek (Ő engem, nekem nem esett le).
És már le is buktunk
egyébként 26-35 között valóban olyan nők vannak h bexarás, és keresnek is nem csak csevegni járnak fel....olyanok vannak, h tyűűű....csak hát mit kezdjek velük (26 leszek)
-
hejesírásó
senior tag
válasz
tibi666 #31910 üzenetére
off korsz!
ha nem kéne ma este dolgoznom, nála csicsikálnék
tegnap elémentem a munkahelyére, megvártam, vacsi, jót beszélgettünk.
hazakísértem.
az ajtóban megbeszéltük, hogy tök j óvolt stb.
búcsú....elkezdtünk volna puszit adni.....de vhogy nem stimmelt...nem állt kézre a sima puszi.
erre mondtam, hogy hűű. ez így nem jó. aztán egymásnak ugrottunk. a járdáról a kapuajtóig kb 30 perc alatt jutottunk el (7 méter).
aztán 20-30 perc volt amíg a kapuajtón átjutottunk.
stbstbstb
aztán abban maradtunk h most még ne legyen semmi, mert még meleg az ágyában a korábbi pasi helye.
Igazából menekült, mert félt h pikk pakk beadná a derekát ha még barátkoztunk volna kicsit.
ok, nem sietünk sehová. én is most szakítottam nem olyan nagyon rég..lehet nekem se lenne ok a dolog már most.
Felmentem megnézni a lakását, de csak mert megegyeztünk h nem fogom letámadni--becsület szavamat adtam.
El is jöttem.
Pénteken találkozunk, ma meg sokat beszélgettünk
-
hejesírásó
senior tag
válasz
runner 125 #31886 üzenetére
ilyet már láttam.
key logger. egy exemnek a volt pasija csinálta vele a dolgait
win reinst, rendes ad-aware meg vírus írtás
+
msn-ben letiltani azt h ha vmi át van küldve akkor azt autómatikusan at átküldés végén nyissa meg. az ha be van kapcsolva. 1 mozdulattal bárkit be tudsz szívatni, mert már be is jutottál vele a gépére.A tegnap hölgynek nagyon szép melle van és nagyon kis puha finom nyelve....huhm. jóba leszek vele sztem
90C- minimum
-
hejesírásó
senior tag
na ez jó volt.... ennyi ideig voltam egyedül...
-
hejesírásó
senior tag
na nem várunk péntekig
előrehoztuk csütörtökrede nem tudja h én már holnap meglepem
-
hejesírásó
senior tag
válasz
proof88 #31774 üzenetére
olyan dolgokat tudott amit csak olyan tudhat aki valóban nálunk keresztelkedett, egyrészt.....másrészt látásiból ismerem
harmadrészt camon toltuk, megmutatta pár anyajegyét.....visszakerestem 2004-es képeket bizonyos eseményekről....és ott van rajtuk itt ott
szval ez most kivételesen nem az álltalad leírt eset.......................
DE
1 olyan már volt. h óóóó telón toljuk....mert h nincs msn-je meg skype..ja
meg h hjvjam fel a számát....de hogy neki külföldi telója van...és ne lepjen meg a furcsa számstbstb
olyan nyomulós volt h még in is szagot fogtam
-
hejesírásó
senior tag
próba képen nem rég regeltem love.hu........hát egész jól sikerült.
van két 27 -es akivel talizhatok ha akarok
meg egy 23 éves aki a multkor már pedzegette h ha szakít a pasijával végleg (most szétköltöztek) akkor talizhatnánk tul képpen.... 90-60-90
és van egy gyöngyszem is aki mint kiderült ugyan oda járt fősulira mint én tök sok közös ismerősünk és élményünk van..stbstb. 90-es nem hájasmájas
szereti a sexet, egyedül él. nagyon tud nevetni stbstb....szval nem gondoltam volna h love.hu jó is vmire.
egyszer már próbálkoztam vele de akkor nem így használtam mint most.
kicsit utána néztem netes társkeresési fortélyoknak és hát ja.....nem hum bugg
ez volt a napi fizetett hirdetés
Aktív témák
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest