- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiváncsi f..
tag
Szia!
Én is megpróbáltam a Németországi Média Markton keresztül az Eset Home Essential vásárlását. Elvileg össze is jött, PayPalon keresztül ki is fizettem.
Most az email-re várok.
A kérdésem az lenne: Most az Eset Smart Security Premium próba verziója van a gépemen. Az új 1 éves kód aktiválásához ebben lehet megadni, vagy teljesen le kell szedni és feltelepíteni a Essentialt? Mikortól indul az 1 év? A vásárlástól, vagy az aktiválástól?
(Még 22 napom van vissza a próbából)
Még az lenne fontos, hogy ez a német MM is tud magyarul, vagy átállítható?
Most meg csak várok, 4 órán belülre ígértek a szállítást. -
Jack Oneill
veterán
Qbittorrent. De beleolvasva a topikba masnal is ugyanez a jelenseg, csak meg nem jott ra, hogy az ESET miatt. Blokkolja a halozati kommunikaciojat a naplo szerint. Nálam most azota jo, hogy a tuzfal szabalyokban magat a portot, amin a torrent kommunikal, hozzaadtam a kivetelekhez.
Ebbol egyebkent lehet valami bajom biztonsag teren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest