Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
aktív tag
Még márciusi kérdés volt, csak gyorsan átfutottam, én nem láttam, de lehet már válaszoltak rá.
uTorrent használata közben a böngésző (firefox) belassul nagyon, a megoldás: Beállítások --> Vírus- és kémprogramvédelem --> Webhozzáférés-védelem --> HTTP, HTTPS --> Böngészők, és itt az uTorrent előtt lévő négyzetbe x-re átváltani.
Nálam is ez volt a probléma régebben, és ez megoldotta, azóta megy rendesen mint azelőtt, teljesen akadás mentesen a böngészés.
Készítettem képet hozzá: LinkNekem viszont az lenne a kérdésem, hogy szinte minden program lassabban indult el, Winamp pl. 12 másodperc mire beindul... a többi azért gyorsabban, de azokra is kell várnom.
Két napja próbálgattam állíthatni nod-ot (v.4.2.40.23.) hátha megoldom valahogy, sikerült is, most már minden pillanatok alatt elindul gépen.
Viszont ehhez ki kellett kapcsolnom Valós idejű fájlrendszervédelemnél az ellenőrzést a "Fájlok létrehozásakor" résznél.
Ez mennyire lehet veszélyes? Mert a többit bepipálva hagytam, és netről való letöltésnél is vizsgál a nod.
Meg a kiterjesztett heurisztika használata fontos-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest