Hirdetés
Aktív témák
-
thesound
addikt
Huncutkának elég hisztis napjai voltak a napokban. Már úgy jött haza a böcsiből, játszótérről az anyjával. A sárkány persze füstölgött és okádta a tüzet, a picúrka hisztizett. Semmi nem volt jó, miközben ordított, sírt, hisztizett. Egyszer én is apai módon rádörrentem és megszeppent, mert egy fél percre abbamaradt a hiszti, mintha elvágták volna. Nekem más a módszerem, nem ezt követem. Álmodtam is evvel egy rövidet...
Ma ismét bebizonyosodott, hogy a pozitív hozzáállás az ami szintén ragad. Ma is így jöttek haza, de közbeléptem. Megnyugtattam a picúrkát, a hárpiának megálljt parancsoltam -mert megint csak vagalkozott, értelmetlenül, de fájdalmasan- és csodák csodája, hogy szeretettel, megértéssel, empátivál, kedvességgel, értéssel, ráfigyeléssel meg is oldódott a hiszti. Szorosan átölelt, majd mézes vajas kifli katonákat kért tőlem és mosolyogva falta befelé őket.
Aztán még vagy két alkalommal kezdte a picúrkát értelmetlenül "terrorizálni". Erre persze úgy reagált a gyermek, mint akármelyik ember tette volna. Ismét elővettem, a legjobb énem és már megint megoldódott a helyzet.
Cserébe kaptam fürdés után rumbatökös Bing nyuszis tetkót, neki meg pillangósak lettek a kezére.Piszok nehéz embernek maradni, de annyira látszik, hogy csak ez működik. Embernek születünk, jónak születünk.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest