- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1173 üzenetére
mint írtam az se baj ha nem. a rendszer megvan ami más alapja lehet. amúgy meg ha ők nem is fejlesztik..... majd mások. (skyrim) de nem is értem mit kell ezen függni. manapság mindent hypolnak az a hü****e aki a marketingnek bedől a mai világba. nem tetszik tovább kell lépni és ennyi. és ezzel én is befejeztem!
-
tankraid
aktív tag
Nem tudom mit van mindenki be*****a lehet még innen 5 évig fejlesztgetik és lesz tartalom rendesen csak egyszerre sok is lett volna. Ha meg nem se baj maga az alap a kivitelezés meg az ötlet briliáns. Lehet másik 50 játék alapja lesz.....anno unreal 2 is elég gyenge meg rövid volt de a motor ugye....
Én baromi jól szórakozok mindig van felfedezni való és a bolygók is meg állatok is változatosak.... tegnap megtetettem párat és hoztak követ. + volt olyan vihar, hogy barlangba kellett menekülni stb.... szerintem poén! -
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem amire még nem tudtam rajönni.
(érdekes mert amúgy elég sokmindenre magamtól de valahogy pár dologra meg pont nem) bypass chip v2-t hogy lehet csinálni szerezni stb.?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest