- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Pontositanek! A játékban a bolygók elég változatosak, nincs két egyforma. Pár dolog ismétlődik ugyan, de ezek foleg alapanyag források, ezekből sem minden azonos. A bázisok modelljei nagyjából azonosak,
Bar fajonkent kicsit eltérőek. Ezt en Nem érzem problémának, pl. Elite-ben is mindössze kétféle űrbázis modell van es pár kisebb outpost, mindez 4milliard csillagrendszerre, megis egy kiváló játékról van szó, ahol senkit nem zavar, hogy minden állomás egyforma.Tehat a taj az nagyon változatos, pl. Vízi vilagokon a víz alatt is van élet, vannak növények es állatok is. Sok bolygó kihalt semmi elő nincs, másokon szürreális a táj, megint máshol vicces ügyekbe futhatunk bele (pl. Repülő malac darázs potrohhal
), illetve eddig nagyon sokféle kifejezetten nagy űrhajóval találkoztam az űrben, melyek mind máshogy néztek ki. Az ősi romokbol is többféle van, eddig legalább 8 félét láttam. Van homokvihar, eső, toxikus es radioaktív légkör. A lényeg az, hogy a bolygók változatosak, de az épületek egy idő utan mar ismétlődnek.
-
warcat
veterán
A különlegeset keresni kell,nem jelenti azt,hogy nem létezik.Az átlagos világokon (értelemszerűen) nagyon sok hasonló életformát találni.De ezt nem érzem tudománytalannak,a hasonló körülményekre hasonló válaszok születtek a formák terén.
Az extrémebb helyeken vagy szimplán rendkívül gazdag élővilággal rendelkező helyeken már lehet érdekes dolgokat látni.
Találtam egy brutálisan radioaktív bolygót amit még viharok is gyötörtek (még megdobva a sugárzást) nem volt nálam nyersanyag extra sugárzásvédelemre ezért csak pár percet lehetett a hajón kívül tölteni (értsd talán konkrétan 2 körül) ennek ellenére gazdag faunával rendelkezett.
Triceratops kinézetű nagyobb állatokkal amiken méregzöld foltok voltak meg persze egy csomó kisebb.Fenti okok miatt azonban nem sokáig maradtam mert ritka nyersanyagokra nem bukkantam,de érdekes volt látni,hogy ennyire halálos körülmények között hogy burjánzik az élet.22 óra úgy lehetséges,hogy nekiülsz és a különböző tippek-trükkök,guideok és bugok kihasználásával kimaxolsz mindent a hajón,ruhádon.Ez hasonló,mint egy fpst más végigjátszása alapján a pályákat megismerve "kipörgetni"
Ezt ahogy már írtam,akár a kezdőbolygón megteheted,de magadnak ölöd meg a játékot és nem fair mást hibáztatni érte.Ezt egyébként egy egyszerű cheatengine-el is megteheted,nincs a játék védve ellene,annyi pénzt meg egyebeket adhatsz magadnak amennyit akarsz illetve korlátok nélkül azonnal elutazhatsz akár a központba is.De ez megint ki hibája?Igen ,a játék egy nagy óceán ami kb fél méter mély,ez nem jelenti azt,hogy nem lehet benne élményt,kalandot találni,de aki úgy ül neki,hogy valami egy nagy konkrét célt kitűz maga elé amivel "kipörgeti" a játékot,amit a fő célnak érez amit el kell érni,az csalódni fog.
Nem mentegetni akarom ezzel a játékot,mert sok helyen vérzik,azonban ezt NEM szabad mások értékelése alapján megítélni,mert nem mindenkinek készült érzésem szerint,és ha abba a rétegbe tartozol akit lenyűgöz ez a kísérlet az "immensity" és a végtelen megmutatására, akkor nagyon más véleményre juthatsz.
-
Kicsimix
őstag
Háát amit ez előtt kaptam bolygókat 5-6 rendszeren keresztül azt annyira nem nevezném egzotikusnak : ) Vannak elég siralom helyek ahonnan menekülni kell szinte... Aztán egyszer csak beüt egy ilyen pont azon amit kihagynál bár biztos vannak sokkal szebbek. Az ilyen kombinációk tapasztalataim szerint ritkák. Legalábbis erre amerre most járok. P
Fejlett lakott helyek egyelőre nincsenek. De sok mindent ígérnek még a fejlesztők. -
-
ForRedGlory
félisten
Ez egy elmeny beszamolo olyan embertol, aki nem ismeri a jatekot. Annak meg tokeletes...
Nem szeretem az indexet a stilusa miatt, de ez rendben van. Atjon, hogy mennyire elveszik benne az ember. Pont ugy, mint az univerzumban, ha hirtelen egyedul marad. Ez nem teszt volt, hanem maganvelemeny, abbol is a jobbik fajta.
Nem ertem az embereket. Az megis miert baj, hogy casual es semmit nem tud rola, de esetleg felult a hype vonatra, mint sok-sokezer ember? Mindenki az o helyeben pont ezekre fog gondolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged