- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
maszekember #1193 üzenetére
nem, de a legújabb hír az, hogy a Steam, az Amazon, de még a SONY is elkezdte stikában visszafizetni a játék árát azoknak is, akik nem férnének bele a szabály szerinti 2 óra játékidőbe. meg hát 220 ezer kezdő játékos két hét alatt 15 ezerre apadt a Steamen? én nem hittem a kárörvendő, meg gonosz hangoknak, de a több éves felhajtás után - amit végig követtem, meg itt volt a pénz félretéve a játékra, de jó, hogy vártam egy kicsit - úgy néz ki ez lesz minden idők egyik legnagyobb lufija. nagyon, nagyon szomorú.
-
Malachi
veterán
ezzel el is ment a kedvem attól, hogy megvegyem. pedig nagyon szerettem volna, de ha ez tényleg igaz és 22 óra alatt ki lehet pörgetni, az semmi - de nem is ez a fő bajom, hanem amit írtál a változatosság hiányáról. ezért biztosan nem adok ki ~20k-t, hogy akár 300 órán át a magam nyugis kis tempójában ugyanazt lássam mindenhol, az egész galaxisban. szerintem az elsők között voltam, aki felfedezte magának a fejlesztőket és a játékot, de ez így nekem sajnos egy elég szomorú lufinak tűnik.
majd egyszer megveszem persze valami gyűjteményes leárazásban. szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest