- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
AeSDé Team #589 üzenetére
Suit: 44
Ship: 48
Weapon:23Minden űrállomáson felveszem a Suit-hoz tartozó slotot illetve mindig keresem a Drop Podokat is
Lassan több minden fér el a táskába mint a hajómban -
szallasi007
őstag
válasz
AeSDé Team #582 üzenetére
Valahogy sejtettem
minecraft kimaradt és már hozzászoktam a lineáris csináld ezt aztán csináld azt játékokhoz
-
Romvr
őstag
válasz
AeSDé Team #508 üzenetére
Space grave és csak a hajó inventoria nullázódik amíg oda nem mész és fel nem veszed. Én sem akartam kipróbálni csak 14db kalóztól próbáltam megvédeni a spanjaim flottáját és az első lövés után mindegyik csak engem támadott. Hősies harc közben leszedtem 6-ot, mikor is kilőtték a fegyvereim és vége volt a mókának.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest