- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
zolcsikauj #2135 üzenetére
Remélhetőleg ezen majd még változtatnak a sok panasz hatására.
-
freddirty
senior tag
válasz
zolcsikauj #2135 üzenetére
Beléptem én is xboxon és az inventory management egy tragédia most.
Negatívumok:
- A jól átlátható, néhol tabokra szétbontott inventory most egy képernyőre került, emiatt minden ikon össze lett nyomorgatva és szarul néz ki.
- és persze ha kisebb az ikon akkor kontrollerrel macerásabb kezelni,
- a technology modulok nem telepíthetők kiegészítőnek már a sima slotokba. Pl az S class teherhajóm 6300ly+ ugrásra volt képes optimalizált modulelhelyezéssel. Ez most belépéskor 1600ly. WTF???
- A technológiai helyek kicsit megnövekedtek, pl a hajómon tudtam bővíteni pár slottal 30-ra az eddigi asszem 21 slotom. De ugyanúgy csak 3 upgrade module működik egymás mellett! Mi értelme volt bővíteni a tech helyet, így már semmi szükség rá...
- Kipoptimalizált S vagy X ritka upgrade moduljaim nagy része kukába ment, pedig ezekbe nem kevés játékidőt toltam... Pl optimális infra knife modulokkal 50k DPS volt. Most ez 26k...Semleges:
- Több lett a storage slot általánosságban. Kimaxolt hajó, exosuit esetén már eddig sem volt gond a tárolóhellyel, bőven elfért nekem a 150+ órás mentésem összes cucca.
- A bázis/teherhajó bővítőhelyei jócskán megnövekedtek. Lásd fentebb: nincs értelme.Pozitív:
- Az upgrade modulok már stackelnek. (De mivel már nem kell halmozni ezeket, és nincs sok értelme az optimalizálásnak sem ezért nem is kell tárolni ezeket már halomban. )Szóval én a PC-s Steames update előtti verziót lementem, szerzek hozzá valami törést kölcsönzőből, hogy legalább néha elő tudjam venni ha játszanék egyet. De hogy ezt az újat bottal nem piszkálom az is biztos. Sajnos a microsoftos mentésemnek már annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged