Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Delirious

tag

válasz morfondőr #3918 üzenetére

morfondőr > Azért én maradnék a Switch 2 mellett 4k felbontás, aminél pedig csak 1080p van az is tuti jobban fog futni mint Switch 1-en. Switch 1-et pont azért nem vettem meg mert nem győzött meg a teljesítménye (felbontás, fps és itt csak tévére kapcsolva, ami nálam számít). Egyébként a Switch 2 megjelenés bejelentése előtt egy kevéssel majdnem vettem egyet. A gyerekek már nem annyira kicsik, lányom a kisebb ő már 25 éves. Fiammal amikor hazalátogat jó lesz játszani Mario/DK játékokkal, ő is imádja őket.

MyMRood > Na jó, lehet egy évben 1-3 alkalommal elvinném valahova a konzolt, a tok + fólia nem olyan drága, hogy anyagilag tönkremennék tőle. Ha haverral vagy fiammal játszani fogunk nekik is kényelmesebb a Pro kontroller gondolom. Ezeket a játékokat szeretném majd még beszerezni, ha lesz Switch 2 verzió belőlük:
    Donkey Kong Country Returns HD
    Donkey Kong Country: Tropical Freeze
    New Super Mario Bros. U Deluxe
    Super Mario 3D World + Bowser's Fury
    Super Mario Bros. Wonder
    Kártyát pedig tuti legalább 512 GB-osat veszek, ha úgyis csak jövő februárban veszem meg a gépet és tartozékait. Addigra látok rá esélyt, hogy akár olcsóbb legyen. Talán több gyártó is piacra dob belőle és lehet a nagyobb kínálat miatt árcsökkenés.

Új hozzászólás Aktív témák