Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
-
SH4D0W2011
őstag
válasz yusukee #28527 üzenetére
Ugyan én Switch Lite-hoz, de pont ma rendeltem Skull & Co.-t, van nekik Pro kontrollerhez is és árban sem annyira vészes szerintem.
Esetleg KontrolFreek, azzal van tapasztalatom X360-ra és PS4-re (jó minőségűek), de ennek a dizájnja nekem nem tetszik, és drágább is. -
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz yusukee #17396 üzenetére
Nem lenne egyedi eset. Gari van még rá? Ha igen, akkor irány a bolt..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sanraith
aktív tag
válasz yusukee #14354 üzenetére
Ha nincs külföldi bankkártyád, akkor csak gift carddal tudsz USA eShopban vásárolni. Ilyet online innen-onnan be lehet szerezni. A paypalodat nem fogja USA régióban elfogadni.
Szerintem úgy jársz a legjobban, ha csinálsz egy külön USA accountot a mostanid mellé, és azt is hozzálinkeled a konzolodhoz. Az usa accountot feltöltöd a neten megvett gift carddal, és veszel vele játékokat. Ezután a megvett játékok mindegyik profiloddal játszhatóak lesznek. Apró hátrány, hogy a News menüben így ugyanannak a hírnek az amerikai és európai verzióját is megkapod.
-
djozsi
senior tag
válasz yusukee #13770 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a dobozos Tornához járó kód nem tartalmazza magát a DLC-t, csak a többi season pass cuccot. [link]
szerk: fontos még az is, hogy a Tornához járó season pass kulcsnak csak az alapjátékkal van értelme, noha maga a dobozos Torna standalone is játszható.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz yusukee #8240 üzenetére
1.: Igen, több fiókot tudsz csinálni a Switchen, minden fióknak saját mentései lesznek.
2.: Nincs egyelőre.
3.: Link
4.: Ha jól tudom a joy-con hibát már javítva kapod, de nincs új fő rev.
5.: Jön rá minden. Minden is
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest