- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgfool
tag
válasz
CactuS #42211 üzenetére
Dobozos játékok szoktak akcióban lenni, persze ez az adott üzlettől is függ, hogy mi milyen akcióban van időközönként. Az online membership elsősorban multizás okán javallott illetve, pluszban hozzáférsz régebbi címekhez, ami még NES, SNES konzolokra jött ki. Valamint van egy magasabb előfizetési csomag, ahol N64 címek is vannak.
-
icemad
nagyúr
válasz
CactuS #42157 üzenetére
Én basszus tényleg nem értek néhány szülőt. Nekem is volt olyan, hogy a kisebbik hazajött suliból, hogy ő Deadpoolt akar nézni... Wtf? Feleségem nem bírta végignézni, más hülye szülő meg ilyeneket mutat a gyereknek. Nem vagyok vaskalapos, mert nálunk pl pörgött a Gta online is, Sea of Thieves, Splitgate stb, de szerintem ez már egy kicsit túlzás.
-
válasz
CactuS #42128 üzenetére
Ahogy sgfool is írta. De én még nem találkoztam rossz kártyával.
A Ring Fit Adventure nagyon jó. Mekkorák a gyerekek?
Jók a Mario Party játékok együtt játszásra nagyon, főleg ha kimaradt eddig a Nintendo. De ezen az alapon minden N fejlesztés jó (sok az újrakiadás régebbi platformokról, de ez esetben ez nem gond)
Szerk.: közben láttam a többiek adtak ötleteket.Jó játékot! (a decemberi alkotásod miatt azt hittem, hogy öreg N-os vagy, annyira megfogtad a feelinget vele
)
-
-
sgfool
tag
válasz
CactuS #42128 üzenetére
A dobozos játékok többsége a kártyáról fut (van néhány cím, mint pl a mortal kombat, ahol asszem pluszban 30 gigát le kell tölteni, hogy működjön) nem rendeli kizárólagosan a fiókodhoz a tartalmat, emiatt is megy jól a használt piaca. Mikor az adott kártya nincs bent a konzolban, attól függetlenül a játékkönyvtárban létre jön róla egy ikon, de a kártya behelyezése nélkül nem tudod elindítani. Vagyis ha megsérül vagy elveszik, akkor az bukta, nintendo eshop úgy fogja érzékelni, hogy az adott játékot meg kell vásárolnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest