- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Jó, és akkor szerinted SEMMI új megoldást, forradalmit nem tud majd az NX? Csak erős lesz? Ennyi?
Nekem ez is elég lenne, de csodálkoznék, ha semmi újdonság nem lenne.
NEM, még mindig nem érted. Tudom, hogy a Neo és a Scorpio az ellenfél, de ne felejtsük már el, hogy mire kb a Neo kijön a PS4-ből már elmegy 50 millió, és továbbra is baromi népszerű konzol lehet és lesz is. Mert gondolom a Neo érkezésével vághatnak egyet az árán, és igen, akkor lehet még én is beszereznék egyet magamnak pótolni ezt-azt. Igen, ezt is bele kell kalkulálni. Nem mindenki fog rohanni Scopriokért ám...
A rendszert meg simán meg lehet oldani úgy, hogy két féle specen fusson, hiszen az achitektúra meg minden szar ugyanaz lenne, csak a teljesítményből adódó különbségeket kellene jól skálázni a játékokat illetően. Aki csóróbb és viszonylag új konzolt akar, az majd lehet vesz X1S-t, vagy PS4-et, Nintendoban nem lesz alternatíva.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ahogy írtam már, jön egy asztali és egy kézi-konzolos vas is, és mindkettő lejátszaná a memkártyás játékokat. Igaz, hogy a memkártya drágább, de egy ilyen újdonság, egy ilyen "húzófunkció" mindkét konzol és a Nintendo népszerűségét és eladásait is jelentősen megdobhatná. Lévén egyedülálló dologgal rendelkeznének az ütős exeken túl.
Majd meglátjuk, szívem szerint bízom azért benne, hogy Neo szint alá nem megyünk.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
unrealnoise
senior tag
Haha.
Látod az a baj, hogy ez messze nem így fog történni. Javaslom nézd vissza mekkora sarat kapott a Microsoft az 500 $-s ár után.
Értem én, hogy ezt Te egy erős konzolért fizetnéd, és én is szívesebben fizetnék a Nintendonak egy bika gépért, de nagyon nem tartom valószínűnek ezt a verziót. Ilyen árérzékeny időkben mi maradna akkor a Nintendonak a sima PS4 és Xbox One ellenében? Mert bizony azok a te 600 $-as géped ellenében már most csak kb. 300-ba fájnak. Ilyen árral rendelkező konzollal a Nintendo megásná a saját sírját.
Erre mondtam, hogy jól tennék, ha kihoznának ők is egy premium (kb Neo, Scorpio) és egy közepes gépet, ami még mindig lehetne erősebb a sima PS4-nél, akár olcsóbban is (ha kihagyják belőle az optikai meghajtót)
-
Sirandrish
Topikgazda
Megmondom őszintén.
Örülök ha a Nintendo kiad valami újat, amit még sosem láttunk..és főleg ha kaszál vele.
De engem nagyon nem hatott meg a Wii féle mozgásérzékelés sem, a WiiU féle gamepad-es buliról meg inkább nem is nyilatkozom.
A Mote egyébként hasznos volt néhány játéknál, de én azt a gépet sem azért vettem meg hanem a játékokért.Viszont az 500 dodos árat erősen sokallnám..
-
ldave
félisten
Hát, szeritnem meg pont ebből lehet leszűrni valamit, mert a japán cégek nem igazán lubickolnak a pénzben, játékot fejleszteni jelenleg pedig drága és időigényes dolog. Szóval ha dolgoznak NX-re, akkor nekem az azt jelenti, hogy pénzben és időben olcsó erre a gépre dolgozni, vagyis PS4 közeli a hardver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest