Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
app__
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem ez a legjobb, bár én csak sega genesis
(aka megadrive) emulátort szedtem, de van n64is.
Bővebben: link -
Grafman
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen, a Japcsik újraterveztek benne ezt-azt, de a történet, és a játék alapjában véve maradt az eredeti OoT.
Akit érdekel hogyan lehet felgyorsítani az OoT-ben a menü előhívását (mivel ez egy igen idegesítő bug az emulációban, de szerencsére van rá megoldás):
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bálintosz
senior tag
Megtaláltam a számomra legjobb párosítást!!!
Ez lenne:
1964_099 emulátor
glN64_v0.4.1.dll video plugin
Jabo_DInput.dll bill. plugin
shiboAud.dll audió plugin
Igaz a menü förtelmes, de a játék annál szebb. Gyönörű szép és a hangok is jók! Bugot csak 1× tapasztaltam, de az is kicsi volt...
[Szerkesztve] -
Grafman
aktív tag
Á nem is kellet soká várni.

A MQ -et még nem próbáltam, mert nemrég vittem végig az OoT-ot, és a kettő a nehézségi szintet leszámítva azt hiszem teljesen ugyan az.
De lehet, hogy ha neki rugaszkodok nemsokára még 1x, akkor a MQ-et nyomom inkább.
Ritka hogy egy játék ennyire hangulatos legyen, ha beszélek róla már egyből kedvemtámad kicsit barangolni a természetben.
[Szerkesztve] -
Grafman
aktív tag
Én a PJ64-et és az 1964-et felváltva szoktam használni a különböző pluginokkal.
A legnagyobb kompatibilitása a PJ64 és a Jabo féle plugin kombónak van, de a Rice-félét is érdemes próbálgatni, mert néhány effekt fejlettebben van benne emulálva és ha bug mentesen futatsz vele egy játékot akkor az legtöbbször jobb látványt nyújt mint a Jabo plugonok.
De néha a Rice pluginnal bugos lessz a grafika amit már az elején észre lehet venni, ilyenkor jön a képbe az 1964 ami sok olyan játékot futtat Rice-al hibamentesen, amit a PJ64-el nem vagy csak a másik pluginnal.
A kedvenceim: Zelda: Orcania of Time, Conkers Bad Fur Day (''állatian'' poén játék), Castlevania.
Tényleg, vannak itt még Zelda fanok?
[Szerkesztve] -
Illissius
tag
A két legjobb a Project64 1.5 SP és a 1964 0.99. Ezt tapasztalatból mondom, én is sokat játszadozom ezekkel
. Régi gépeken elvileg a 1964 valamivel gyorsabb, ezt viszont nem tapasztalatból, mert régi gépem jelenleg nincs hogy leteszteljem. Ha *nagyon* régi a géped mint pl. a régi 350MHz-es K6-2-m, akkor a Corn 0.2 vagy 0.3 kell Neked, full sebességgel megy még azon is
.
Viszont az egész nem ilyen egyszerű, mert az emulátor csak a konzol CPU-ját emulálja (meg úgy általában az egészet összefogja), kell még hozzá grafika plugin is (meg hang, de azt nem használom, úh. nem tudok hozzászólni) - az emulátorokkal alapból jön egy (vagy több), de ezeket lehet kedv szerint cserélgetni, a legtöbb emulátor ugyanahhoz a szabványhoz igazítja a pluginjait, hogy ezt lehessen. Személy szerint én a Rice's Video Plugin-t használom, de elvileg még jók a Jabo pluginjai is (csak az én gépemen nem indulnak be
).
Ha többet akarsz tudni, a két legjobb site ezekhez az emutalk.net és az emulation64.com (innen lehet letölteni a mindenféle izéket is amiket mondtam). -
Cathfaern
nagyúr
Legjobb:
Ekváádor
őstag
Ez a legjobb

Ekváádor
őstag
És ez?
Bálintosz
senior tag
Valaki mailban elküldené?? b.katona@freemail.hu-ra
-
L3zl13
nagyúr
-
Bálintosz
senior tag
Szasztok! Szeretnék 1 gyors, használható N64 emulátort. Szeretném ha írnátok párot, please!!
KÖSZI!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corel Draw topic
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Konteó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(aka megadrive) emulátort szedtem, de van n64is.
)