- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Asusoknak nagyon rossz a szervizhátterük - ha csak nincs ott ismerősöd. Régen jók voltak, utána olyan 3-4 éve látványos esésbe kezdett a minőségük.
Ma én már csak Dell laptopokat merek nyugodtan ajánlani, esetleg mint fentebb mondtam a HP Elitebookok, meg a Lenovo Thinkpadek még amik okés - bár utóbbinál is várták, hogy megváltás lesz a magyar szerviz, de rosszabb mint a lengyel...gzbotii
Én most pl egy Dell Latitude 3550-et használok, múltkor kipróbáltuk, szinte folyamatos használat mellett 7 órát bírt az akksija melóhelyen. Igaz, hogy TN panel, meg 1366x768 felbontás 200ezerért, de tudom, ha tönkremegy, akkor másnap itt a szervizes srác, és javítja.1000 eurós kategóriában én magamnak tuti egy Lenovo Thinkpadet vettem volna, lehet nem szép, meg nyalja ki a szemem a helyéből, de nekem tetszik, és örök mint a nyomorúság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest