- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
válasz
mcwolf79 #13011 üzenetére
[kép]
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a választ! Ma reggel velem szembe jött a tévémen ez a kép, erről tudnátok valamit írni?
A lányom 12 éves, ( Ő valószínű ilyen csajos játékokat játszana)
azért, Én is játszanék egy-két játékkal. (Forza és FIFA pl.)
mivel elég megoszló hogy Xbox vagy Ps, Így egyenlőre lehet,
hogy egy ilyen kártya lenne a megoldás ?
vélemény és tapasztalatot, esetleg valaki használt már így?Érdemes megvenni akár egy évre egy ilyen kártyát?
köszönöm a választ! -
NyMRooD
őstag
válasz
mcwolf79 #2840 üzenetére
öööö lehet rosszul tagoltam, de az őrjöngő ps fanokat így értettem: "ahogy a ps rajongók őrjöngő táborát sem látom a pc megjelenések miatt (pedig mint tudjuk ami előbb utóbb jön pc-re az nem is ex cím)" - amivel arra akartam utalni, hogy ment az, hogy milyen szar az x mert nincs rá ex cím, mert ami jön pc-re az nem ex, most meg, hogy a Sony is kiad jó pár fontos címet (ne feledjük, hogy unchartedről is volt már szó), valahogy csendben van mindenki. Ugyan úgy igaz a zöld rajongókra, hogy az ex címek miatt szarozva volt a Sony (pl pókember), de így, hogy most az MS is (újra) elkezd ex címeket kiadni, hirtelen már nem zavarja a zöldeket. Az elvetemült rajongók akik valami miatt becsmérlik a másik oldalt, amikor ugyan az van az ő oldalukon is, hirtelen megbékélnek vele. A legjobb példa konzolok erőssége, mennyire fontos volt a kékoldalon és mennyire nem számított a zöld oldalon, amíg nem jött az xox, azóta meg kék oldal szerint az erő semmit nem számít, a zöld oldal szerint meg csak az erő számít, szvsz nevetséges.
u.i. akinek nem inge...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged