Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bad Pritt

félisten

2025 október

Vásárlás:
    -

Végigjátszás:

- Beyond Good & Evil HD (Xbox, 200G)
    - Castlevania: Symphony of the Night (Xbox, 200G)
    - Dark Souls Remastered (PS4)

Eladás:
    -

A világ szerintem három legjobb játékából kettőt back-to-back végigjátszani igazi ínyencség volt. A SotN nevetségesen kortalan és ha 30 év alatt nem öregedett semmit, sanszosan soha sem fog: elkezdtem keresgélni, de egyszerűen nincs játék a világon, ami ennyire kiállta volna az idő próbáját változatlan formában. Utána a DS1 érdekes volt, mert egyértelműen látszik az ihletettség, a metroidvania gyökerek, mindez a mára legendássá vált környezetben... látszik rajta a kor, néhány helyszínre nincs mentség, de ez a pályadizájn és a játék felépítése elejétől végéig páratlan.

Lett a hónapban egy nagy elhatározásom, előrendeltem a Resi Requiemet és addig nem akarok játékot venni, maximum egy kivételt teszek, ha megint egy masszív leárazást a Resi Village (5K körül), mert be kéne fejeznem végre. Megnéztem a wishlistjeimet meg hogy mik jelennek meg az elkövetkező 4 hónapban, igazából szerintem nagyobb gond nélkül tartható, max a Metroid Prime 4 gondolkodtat el, de az eddigi trailerek nevetségesen elavultak voltak, a legutóbbi treehouse játékmenet bemutató során már abszolút elmúlt az előrendelési inger. DS1 és Bloodborne platina lesz terítéken novemberben, aztán talán felszívom magam és jöhet a Cyberpunk...

Havi összes: +3
    2025 összes: -3

Új hozzászólás Aktív témák