Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Szerintem ha játszol a játékkal igazán megvehetnéd főleg ezt...
Hmm, nem tudom, mennyivel rosszabb a fejlesztő cégnek, ha lewarezolja és úgy játszik vele, mintha nem warezolja le és nem játszik vele? :\
MOD: persze no offense és bocsánatot kérek a Ph!-tól is a hsz-ért
A Witcher más tészta. A videókból nekem úgy tűnt ki, hogy a grafika Neverwinterben talán a karakterek kidolgozottságában jobb kicsit, viszont egyéb téren nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt, mert az egyik realtime slash, a másik meg körönkénti. Mondjuk a körök ütemén és az animációkon módosíthattak volna ''kissé'', mert így sztem elég nyomi Neverwinterben. Az NWN1 idején még bőven elment, de ma azért többet kéne sztem. Majd möglássa az embör, hoyg dolgozzák ki a multiplayer részét, még az az, ami esetelg előnyére válhat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest