Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFT2
junior tag
válasz
csacsi67 #882 üzenetére
Szia, nem tudom mivel bosszantottunk fel ennyire, hogy a GVH-hoz kellett fordulj, szerintem egy olyan esettel, ami abszolút általános a telco piacon, de nem is csak itt, hanem általában, hogy egy hirdetés nem tartalmaz minden feltételt, ellenkező esetben "élvezhetetlen" és sok esetben értelmezhetetlen lenne az üzenet. Minden más szolgáltatóhoz hasonlóan nekünk is van egy ügyfélminősítési rendszerünk, ami alapján kérünk akár még egy SIM kártyához is kauciót, és ahogy a hirdetésbe le is van írva, készüléket részletre új ügyfélnek eleve csak előfizetéses szám hordozása mellett biztosítunk. Valószínűleg te egy jogkövető ember vagy (hiszen ezt az ügyet is elvitted ilyen útra), de sok mindenki nem az, és nagyon szívesen "kihoz" egy telót 0 Ft-ért, majd elfelejti azt fizetni...sajnos ezt a kockázatot nagy mértékben nem tudjuk viselni, szabályrendszert kell felállítsunk, aminek egy negatív mellékhatása, hogy olyan ügyfeleknek sem adunk telefont, akikkel egyébként minden rendben menne.
Egyébként senkit nem vezetünk félre, telefonon mindent gyorsan elmondunk, interaktívan más ez, esetenként még megoldást is találunk. -
gabor9991
őstag
válasz
csacsi67 #882 üzenetére
17499 előleget kérnek a kép alapján plusz azt írod kérnek mobil előleget amit nem tudom hogy mennyi.
Ez a probléma?
Telenornál sincs a flotta árlistájában hogy ki kell fizetni 4 havidijat és 4 havi készülék részletet előre és ezt nem is mondták ám előrecsak amikor végeztünk akkor derült ki hogy közel 50 ezret fogok fizetni.
De valahogy nem is jutott eszembe hogy feljelentést tegyek.
Majd a 4. hónaptól jóváírják és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest