Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Egyszerűen nem lehet velük zöldágra vergődni. Addig jó az ügyfél, amíg befizeti a számlát, ha gondja van akkor már büdös. Nincs illúzióm, egyik szolgáltató kutya, a másik eb.
Egyértelmű, hogy helyi a probléma, máshol jó a Volte. Nem akarják megoldani. Éppen a napokban dobtam ki egy nagy marék Telekomos levelet, amiben a Voltéra panaszkodom és ők írják, hogy nincs probléma, több reklamációt nem fogadnak el. Itt durrant el az agyam, hogy mi az, hogy nincs helye több reklamációnak. Na kaptak egy csodálatos levelet ezek után.
Itt a torony, full térerő én meg vowifizzek, tanácsolták. Elmennek oda, ahová én gondolom. Még van Vodafone és Telenor. A DIGI-t várom, mert vezetékes oldalról ügyfelei vagyunk, de nem nagyon bővült a lefedettség a településünkön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest