- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
érdekes egy cég vagytok.... ugye lassan több mint 1 hete.. mondom csomagot váltok, egye kutya legyen hüség, ugyis kell egy telcsi.. ár/teljesitmény gyöztes telcsit találtam és néma csönd és hullaszag van... miota elküldtem az általatok kért okmányokat, mondjuk elvártam volna egy ok köszi megkaptuk választ, csomag át lett váltva, jött sms, no de a telefon??? mailra válasz nincs... lemerem fogadni a hüség az meg lett kötve...
mondjuk, mondtam csak ha kapok telcsit akkor, le is irtam, mondtam is.... innentől annyira nem érdekel, szerzödés sincs, semmi válasz a tegnapi mailra. Kivi leszek a kaukciot amit januárba fizettem, hogy kapom majd vissza
ügyfélkezelés nálam 0 .. ne csak ajnározzunk, se arra válasz, megkapták az adatokat, se arra, hogy akkor hol áll az ügy, se a mailra válasz, simán 0 ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk, mondtam csak ha kapok telcsit akkor, le is irtam, mondtam is.... innentől annyira nem érdekel, szerzödés sincs, semmi válasz a tegnapi mailra. Kivi leszek a kaukciot amit januárba fizettem, hogy kapom majd vissza