Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
érdekes egy cég vagytok.... ugye lassan több mint 1 hete.. mondom csomagot váltok, egye kutya legyen hüség, ugyis kell egy telcsi.. ár/teljesitmény gyöztes telcsit találtam és néma csönd és hullaszag van... miota elküldtem az általatok kért okmányokat, mondjuk elvártam volna egy ok köszi megkaptuk választ, csomag át lett váltva, jött sms, no de a telefon??? mailra válasz nincs... lemerem fogadni a hüség az meg lett kötve...
mondjuk, mondtam csak ha kapok telcsit akkor, le is irtam, mondtam is.... innentől annyira nem érdekel, szerzödés sincs, semmi válasz a tegnapi mailra. Kivi leszek a kaukciot amit januárba fizettem, hogy kapom majd vissza
ügyfélkezelés nálam 0 .. ne csak ajnározzunk, se arra válasz, megkapták az adatokat, se arra, hogy akkor hol áll az ügy, se a mailra válasz, simán 0 ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mondjuk, mondtam csak ha kapok telcsit akkor, le is irtam, mondtam is.... innentől annyira nem érdekel, szerzödés sincs, semmi válasz a tegnapi mailra. Kivi leszek a kaukciot amit januárba fizettem, hogy kapom majd vissza