Új hozzászólás Aktív témák

• modflow

veterán

válasz modflow #8791 üzenetére

Szóval ezt a tájékoztatást kaptam:

"Kedves (helyi szolgáltatóm ügyvezetője),

A tavaly év végi többszöri jelzésükre átfogó vizsgálat alá került a jelzett probléma. (Youtube, Netflix minőségromlások kérdése volt).

Ennek során kiderült, (és ezt akkor vissza is jeleztem), hogy nem a Magyar Telekom hálózatában van a szűk keresztmetszet, ill. semmilyen korlát nincs beépítve a hálózatunkba.
    Mivel fontos, hogy a partnereink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, így a problémát tovább vizsgáltuk. Megnéztük az uplinkjeinket, az Internet provoderünket, de sehol nem találtunk semmilyen korlátozásra utaló jelet, viszont egyfajta csúcsra járatást tapasztaltunk pár nap esti óráiban. Emiatt a Netfixhez fordultunk, eredményeként pedig ők megtalálták a saját hálózati problémájukat. A megoldás az lett, hogy a Netflix az elmúlt hétvégén felbővítette a hálózatát, vagyis a saját kiszolgáló szervereinek/hálózatának kapacitását. Ez a bővítés most azt jelenti számunkra, - és így a (helyi szolgáltatóm), ill. előfizetői számára is - , hogy egy megnövekedett Netflix-es forgalmat is bőséges rátartással le tudnak kezelni.

Amennyiben a jövőben is ehhez hasonló problémát észlelnek, megköszönjük jelzésüket."

Ne tudjátok meg, mennyi méregetést, dokumentálást csináltam a hibajelzések során.
    De legalább megérte, mert végre jó.

Új hozzászólás Aktív témák