Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisbalazs83
    aktív tag

Felváltva indítottam el az Our Planetet és az OZARK-ot, miután itt olvastam, hogy az Our Planet megy 15.25-el este. Az OZARK ugyanekkor nem ment 2.88/720p fölé. Nem zárható ki se a Telekom, se a Netflix. A Netflixnek több ezer szervere lehet. A felhasználó és a szerver között is lehet még más szolgáltató. Tegnap este így nézett ki a dolog:
    21:30 körül az Our Planet ment 15.25Mbps-el,
    21:40-kor az OZARK ment 1.66Mbps-el,
    21:42-kor az Our Planet ment 15.25Mbps-el
    21:43-kor az OZARK ment 2.86Mbps-el.
    21:50-kor az Our Planet ment 15.25Mbps-el,
    Valós Halál, Másik Élet amit elindítottam, szintén ment 15.25Mbps-el.
    22 után OZARK is ment már 15.25Mbps-el.
    Ebből következik:
    -az internet szolgáltatóm (Vidanet-Telekom) tudta biztosítani ebben az időszakban a megfelelő sávszélt a 15.25Mbps/2160-hez. Mivel volt olyan videó, ami ment ebben a minőségben.
    -A Netflix tudta biztosítani ebben az időszakban a 15.25Mbps/2160 adatfolyamot. Mivel volt olyan videó, ami ment ebben a minőségben.

Első lehetőség, hogy a Netflixnek az a szervere volt leterhelve, ahova az algoritmus alapján kapcsolódott a tévé Netflix alkalmazása, amikor az OZARK-ot közvetítette.

Második lehetőség, hogy az internet szolgáltatóm valamelyik csomópontja volt leterhelve útközben a Netflix szerveréig, amikor az OZARK-ot indítottam. Másik útvonalon másik Netflix szerverhez pedig nem, mivel az Our Planet ment 15.25Mbps-el.

Harmadik pedig, hogy egy harmadik, mint közvetítő a hibás amikor ilyen történik.

Ezt, ha nagyon akarják, végig tudják követni és kiderül ki a szűk keresztmetszet.

Új hozzászólás Aktív témák