- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Keress valakit akivel közösbe fizeted. A 4 ezer az tényleg sok, ha csak pár dolgot nézel rajta.
Mondjuk én a második accom is tesómnak adtam a használt hűtőszekrényért, mert pénz nem akart kérni de erre ő is netflix függő lett. Első 1-2 hónapban nem is érdekelte, aztán már most néznek mindent.Mondjuk én tavaly nyártól rengeteg fejlődést tapasztaltam. Egyre több tartalom és főleg magyar, már ami felkerül szinte mind kap legalább feliratot.
A filmekkel az a baj, hogy mindig az jut eszedbe ami persze hogy nincs fent. Sokkal érdemesebb azt nézni mi van fent és gyorsan rábökni valamire és nézni.
Ami tényleg hulladék még az az az ajánló algoritmus, én sokszor a keresőben találok rá gyöngyszemekre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25