- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék.
Van egy LG okos tv-m.
Egyszer már regisztráltam korábban az 1 hónapos ingyenes kipróbálásra. A tv-m applikáció-jával használtam, nem is volt probélma le is mondtam utánna. Most viszont úgy gondoltam egy másik bankkártyával és email címmel újra igénybe venném az 1 hónapos próba reget hogy szétnézzek újra.
A tv-n beléptem a netflix appba és beütöttem a telefonszámot, utána kaptam egy sms-ben egy linket ahonnan továbblépve a telefonon regisztráltam kiválasztottam a legdrágább csomagot hiszen gondoltam 1 hónap ingyenes, utána kaptam egy emailt a regisztráció-ról hogy ténylegesen megvásároltam 1 hónapot nem volt ott az emailben a free 30 days mint a korábbinál, és természetesen le is vonta az összeget.
Kérdésem hibáztam, hogy a tv appjánál kezdtem a reget és nem a netflix oldalán lévő 30 days free gombnál? Van e esély újra ezzel a bankkártyával próbálkozni az ingyenes regre?
A fiok utána törölve lett, az összeget visszautalták korrekten.
Van e összefüggés, hogy a TV appal korábban már előttem az 1 hónap ingyenes reget? Vagy nem ez volt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25