Új hozzászólás Aktív témák

• azbest
    félisten
    válasz Akosman üzenetére #3200

A filmek gondolom többségében fenn vannak az amazon platformon is 4k-ban. Más bibi van. Hogy mivel tudod nézni 4k-ban.

Míg a netflixnél csak tartalom kínálatban van leginkább különbség az országok között, addig amazonnál a lejátszók is régiókorlátosak lehetnek. Azt nem tudom, hogy tévé okos rendszerében elérhető-e vagy ott milyen, de a saját hivatalos amazon firetv lejátszóikból hivatalosan csak a gen2 basic változat támogatja a másod kategóriás országokat. Az a stick pedig fullhd-t támogat max.

A firetv4k változatokból nincs basic edition. És azok nem játszanak le tartalmat a felületbe integrált módon itthon. A német gen2 stickemen egy rejtett app aktiválásával tudom használni itthon az előfizetésemet (ezt ismételni kell rendszeresen, mert visszarejti).

Annyiból javult a helyzet, hogy androidtv és chromecast is támogatott lett, hogy prime video appból telefonról cast-ként irányítsuk. Ránézésre az is fullhd itt, de nem tudom 100%-ra, mert nem jelzi sehol úgy a minőséget.

Régebben az androidtv app még 4k-ban játszotta a tartalmat miboxon, de azóta lekorlátozták. Sőt, újabban csak sd-ben tolja miboxon a tévés appjuk. Gondolom ezzel akarják a hivatalosan nem támogatott lejátszók használóit inkább a cast mód felé terelni. Pécén tudtommal nem lehet 4k-t sehogy velük.

A poén, hogy a netflix viszont minden amazon lejátszón működik mindenütt korlátozás nélkül :D

Új hozzászólás Aktív témák