Új hozzászólás Aktív témák

• janos666
    nagyúr
    válasz ΞΔGLΞ üzenetére #1773

Az LG C7 ethernet része 100/100-as, a WiFi pedig AC-s és USB2-n csatlakozik a modul (szóval ha esetleg több antenna van a TV-ben, mint az AP-ben, akkor ott már az USB2 limitálna).
    A kerek 100 Mbps Speedtest onnan jön ki 5G WiFi-n is, hogy 120-as a netcsomag, de 100-ra korlátozza a traffic shaping (hogy alacsonyan maradjon a késés még torrent vagy hasonló mellett is).

A Samsung pedig F5500. Azon is 100/100 az ethernet, de az is WiFi-n lóg (az még nem AC-s, hanem N-es, és most épp 144Mbps-el csatlakozik 2G-re: 20MHz 2x2 -> ez messzebb van az AP-től, vastagabb ott a fal, szóval itt értem miért preferálja a 2G-t).

(#1774) azbest -> Játszottam már ezzel. Az itt forgolódó mobil kütyük látszólag jobb szeretik, ha azonos az SSID. De igazából a TV-nek is mindegy kéne legyen. Most is tudtam pl. nézni UHD HDR-ben az Annihilation-t (mármint tesztképp pár percig, mert láttam már kétszer is BD-ről :D). Úgy néz ki nem a sávszél kérdése, hogy mindig SD minőségben indul az FHD SDR videó, esetleg annyit számíthat a sávszél, hogy 5, 10 vagy 30 másodpercig SD.

Jó lenne erre valami beállítás, hogy mit preferál a néző: minél hamarabb induljon el a lejátszás, vagy tömje tele a buffert eleve max minőségű anyaggal.

Új hozzászólás Aktív témák