Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roland8622

aktív tag

Most fejeztem be a Dicsőség (The Glory) c. sorozatot. Hosszan építették fel, meg pár dolog azért még magyarázatra szorulna, de összességében elmondhatom, hogy igen is megérte végignézni. Szerintem maga a történet sem olyan amit ennyire nyíltan az ember arcába tolnak mindenféle finomkodás nélkül, legalábbis máshol ilyen tabu mentesen nem láttam még filmet/sorozatot az iskolai zaklatásról. Sok helyen felkaptam a cukrot még az első rész után, de ez valahol szerintem jó is, hiszen akkor elmondható, hogy elérték a céljukat a készítők. Nem tudom hogy megy a dél-koreaiaknak ez a történet írás ilyen jól, de tényleg üde színfolt volt a Netflixes kínálatban.
    Csak most nem tudom, hogy majd mit fogok nézni :U Lehet belekezdek a Három testvérbe.
    Ja az angol szinkron csúszott picit (vagy inkább nem passzolt a szájmozgásra), meg nem is tetszett annyira, így maradt az eredeti. Meg a magyar szinkron sem illett a szájmozgáshoz, bár legalább ahol bele-bele néztem, annyira nem volt rossz a kiválasztott szinkronszínész/nő. De amíg a feliratnál mindent kiírtak, addig a magyar szinkronban már, igen csak vissza vettek a káromkodásból. Jó, nem feltétlen kell, de a karakterek stílusa hozta magával és akkor már mehetett volna teljesben. Na mindegy. A hisztérikás kirohanások akkor is jobbak voltak eredetiben, főleg a főszereplő anyja alakításánál.

Új hozzászólás Aktív témák