Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
snes nem ugyan az
-
Clown-corp
tag
regi symbian os telora találtam snes emut 45 jatekal ki fogom probalni igaz nem NES de közeli rokonok
-
marked one94
őstag
válasz
sladka_pani #16 üzenetére
jaja. ki kell valamikor próbálni
-
sladka_pani
senior tag
válasz
marked one94 #15 üzenetére
Mármint neten? Ez érdekelne engem is
-
marked one94
őstag
Amúgy most láttam hogy a VirtuaNES-el lehet multizni, valaki próbálta már?
-
Viktor77
titán
Ha a címben a NES a Nintendo-t jelöli, akkor nagyon kétlem, hogy a cég ezeket a játékokat ingyenessé tette volna. Így nem kéne letöltést linkelni.
Ha mégis megtette volna, és mutattok erről valamit, akkor lehet. -
sladka_pani
senior tag
válasz
Clown-corp #10 üzenetére
Szerintem szabad, nyugodtan linkeld ki az oldalat, nekem is van rengeteg, de hátha
-
marked one94
őstag
válasz
Clown-corp #10 üzenetére
Nekem is megvan
Mostanság ha unatkozok mindig keresek valamit és játszok
Gondolkoztam hogy első hozászolásba bele rakom, csak nem tudom hogy szabad-e.
-
Clown-corp
tag
sziasztok van egy nagyon jo oldal ahonnan az összes ilyen játékot le lehet tölteni de ha kell nekem is van emulatorba 700 (kazetta) van ami sok jatekos ...
-
sladka_pani
senior tag
válasz
marked one94 #5 üzenetére
Alap játék, de sosem tudtam, hogy ezek pont pandák, inkább medve-nindzsa ötvözetnek néztem őket
-
vivera
csendes tag
válasz
marked one94 #5 üzenetére
Pont erre gondoltam
Köszi
Panda, vagy nem panda, akkor is a legjobb game volt
(van 800 game emulátoron és ez meg is van)
-
vivera
csendes tag
Valaki emlékszik-e egy olyan játékra, amiben ilyen panda félék voltak és egy kis emberkét kellett irányítani létrás pályákon. A lényege az volt, hogy a kis emberke egy mozdulattal csinált egy gödröt, amibe a panda beleesett és kimúlt. Ha az összes pandával végeztél jött a kövi pálya. Ha valaki ezzel játszott, biztos tudja miről beszélek. Ennek a játéknak kellene a neve. Nagy kedvencem volt anno
-
marked one94
őstag
válasz
sladka_pani #2 üzenetére
Remélem jönnek még páran, biztos sokaknak volt. Nekem is nyugi
Amúgy még lehet valahol kapni gépet? Gondolom kazit már nem.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
marked one94 #1 üzenetére
Csatlakozom a topichoz, most hirtelen nem tudok sok mindent ömlengeni, de ez a videogame a szívemnek legkedvesebb
-
marked one94
őstag
Szerintem ez a játékgép, jó pár éve minden házba ott volt a tévé mellet, sokaknak biztos ismerős sárga kazettás nintendo. Itt a vársomban a piacon és a Kínai boltokban mindig volt a polcokon sokfajta kinézetben. Nekem személy szerint egy PS1hez hasonló volt meg egy billentyű alakú, ez még máig megvan és működik.
Ezt a topicot azért nyitottam, hogy retrozunk egy picit, meg kinek mennyi sárga kazi ja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged