- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
senior tag
Van pár hülye döntése az MS-nek, de mondjuk a Sonynak is volt. Kiadták anno a PSTV-t, ami szerintem egy tök jó ötlet volt; és mégis a kiadás után hamar ment is a kukába. Pár címet patch-eltek át Vitáról, úgy ahogy, és ennyi.
MS meg erőltette Xbox-nál a kinect-et, de az exkluzív címeket meg nem. Most meg a "gamepass-t telenyomjuk minden xarral, oszt jó lesz" mentalitás van.
Amit nem értek, hogy oké az az érv, hogy nem prioritás az Xbox a Microsoftnak. De akkor minek van? Valahol mégis a Sony ellenlábasa, ha kb. egy időben jelennek meg hasonló hardverrel./(^_^)____7=--- - - >|
-
Polllen
nagyúr
Ez a hozzáállás közel 28 millió eladott konzolt jelent nekik.
Értem, hogy a ps5-ből kétszer annyi fogyott, meg a részvényesek is húzhatják a szájuk, hogy több is lehetne, de 28 millió...
Lényegében az előző generációban elvesztett vásárlókat nem tudták visszahozni. Helyette inkább a pc-re lőttek, meg a ps tulajokra.Meglepődnék, ha dobnák ezt a 28 millió felhasználót, max ha tovább zsugorodik a közönség, de egyelőre mindkét oldal ugyanúgy teljesít, mint az előző generációban.
Mondjuk az is beszédes, hogy ez a generáció összesen az előző felét tudta összehozni eddig. Sok embert nem tudtak meggyőzni, hogy váltani kellene és a ps5 pro sem ezt fogja szorgalmazni azzal az árral....
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest