- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Joey_the_man
tag
Megvan beviszek neki egy képet.. :)
-
Joey_the_man
tag
Most hogy beletörődtem a sors furcsa fintorába :) megkérdezem:
Abba tudtok segíteni merre, hol, milyen boltba lehet kapni molex csatlakozóhoz anya részt? Mert én megkérdeztem itt a Dunaújvárosi elektronikaikisüzletben, és néztek rám mint a..... azt mondták molex csatlakozót a játékgpek stb használnak.. meg hogy ökölnyi nagyságú..stb.. Szóval ha tudtok valami infót ezzel kapcsolatban írjátok le. Esetleg ha valami online boltab is lehet kapni és kipostázzák amit rendel az ember ( nem úgy mint overclockon) akkor az is jöhet.. -
Joey_the_man
tag
Van 3 ventim, és 3 csatlakozóm az alaplapon...
Ebből 1 ventinél felcsréltem a sárga -fekete-vezetéket..és bekapcs után bumm (az egyik venti ami jól volt bekötve fehér jelet adott)
utána a csatlakozóból a piros ill. fekete vezetéketket kiszedve benyomtam 3 db molex 12V-ba , de a sárga veztékek maradtak az alpalapba..
Ennyi.. és most kifogástalanul működnek a ventik csak nincsenek fixen csatlakoztatva.. -
Joey_the_man
tag
A mianap megcseréltem egy pár venti helyét s egyúttal a kábeleket is zsugorcsőbe húztam, mindent visszarakok a gpbe ventiket bedugom z alaplapba.. bekepcsolom egy villanás az egyik ventin(a venti kék ledes, de most fehéren vilant) és egy se pörög .. gyorsan kinyomom a gpet .. kiderült az egyiken felcserétem a sárga-fekete kábeleket(de nem azon amelyik villant)..visszacserélem -semmi .. Mi lehet a gond?? Az alaplapi csatlakozók felmondták a szolgálatot? Mert most úgy műxik a gép+ a ventik hogy bedugtam egy molex csatlakozóba 12V ra.. Szal ha van valami tipp, tanács, tapaszatalat .. írjátok le kélek.. mert jobb lenne a lelkiismeretem ha nem csak úgy be lenne erőszakolva a ventikábel a molexba.. THX
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged