- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Aktív témák
-
Pharaoh
aktív tag
Mi baja lehet a ventimnek, ha a gép bekapcsolása után nem akar elindulni, de ha az ujjammal meglököm már megy. Szétszedtem, de nem is volt poros, meg semmi, mit tegyek, hogy rendesen menjen?
-
Joey_the_man
tag
Megvan beviszek neki egy képet.. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Joey_the_man #9 üzenetére
A Molex eredetileg márkanév, tehát bővel lehet, h igazuk is volt! bármilyen elektrionikai boltban leeht kapni bemenetet, nekem most van itthon 8db...
(ha nagyon nem találsz, elküldhetek 1et... bár kissé nehézkes lenne.) -
Joey_the_man
tag
Most hogy beletörődtem a sors furcsa fintorába :) megkérdezem:
Abba tudtok segíteni merre, hol, milyen boltba lehet kapni molex csatlakozóhoz anya részt? Mert én megkérdeztem itt a Dunaújvárosi elektronikaikisüzletben, és néztek rám mint a..... azt mondták molex csatlakozót a játékgpek stb használnak.. meg hogy ökölnyi nagyságú..stb.. Szóval ha tudtok valami infót ezzel kapcsolatban írjátok le. Esetleg ha valami online boltab is lehet kapni és kipostázzák amit rendel az ember ( nem úgy mint overclockon) akkor az is jöhet.. -
-
PeliScan
addikt
Óh, bővel lehet h hazavágtad... és is csináltam effélét... nézz át ide. :)
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=9218&start=0[/L] -
Joey_the_man
tag
Van 3 ventim, és 3 csatlakozóm az alaplapon...
Ebből 1 ventinél felcsréltem a sárga -fekete-vezetéket..és bekapcs után bumm (az egyik venti ami jól volt bekötve fehér jelet adott)
utána a csatlakozóból a piros ill. fekete vezetéketket kiszedve benyomtam 3 db molex 12V-ba , de a sárga veztékek maradtak az alpalapba..
Ennyi.. és most kifogástalanul működnek a ventik csak nincsenek fixen csatlakoztatva.. -
andorpapa
őstag
válasz
Joey_the_man #3 üzenetére
Na akkor most már nem vágom, hogy pontosan mi a helyzet. Hány csatlakozód van, hány ventid, hány volt bedugva, pontosan mit hova dugtál a hiba előidézésekor, aztán mit hova dugtál és mi lett az eredménye?
-
_George
senior tag
válasz
Joey_the_man #3 üzenetére
ha a ford.számmérő szál működik, attól a 12 és a 0 szál még simán elszállhatot... :(
-
andorpapa
őstag
válasz
Joey_the_man #1 üzenetére
Ha jól vettem ki szavaidból, a ventik működnek most is, csak nem az alaplapról, hanem a tápról kapják a naftát. Alaplapról viszont nem mennek. Én legalábbis így értelmeztem. Ha ez a helyzet, akkor sikerült hazavágnod az alaplapod FAN csatlakozóját. Persze azért nézd meg rendesen, hátha nem ott van a gáz.
-
Joey_the_man
tag
A mianap megcseréltem egy pár venti helyét s egyúttal a kábeleket is zsugorcsőbe húztam, mindent visszarakok a gpbe ventiket bedugom z alaplapba.. bekepcsolom egy villanás az egyik ventin(a venti kék ledes, de most fehéren vilant) és egy se pörög .. gyorsan kinyomom a gpet .. kiderült az egyiken felcserétem a sárga-fekete kábeleket(de nem azon amelyik villant)..visszacserélem -semmi .. Mi lehet a gond?? Az alaplapi csatlakozók felmondták a szolgálatot? Mert most úgy műxik a gép+ a ventik hogy bedugtam egy molex csatlakozóba 12V ra.. Szal ha van valami tipp, tanács, tapaszatalat .. írjátok le kélek.. mert jobb lenne a lelkiismeretem ha nem csak úgy be lenne erőszakolva a ventikábel a molexba.. THX
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest