- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Synthwave #25 üzenetére
Igaz, nem Microsoft, de ha már mikrokapcsoló és tartósság:
Logitech G305 bal gombja már duplaklikkel sima klikkre is. Kb. 1.5 évet volt használatban... irodai célokra, semmi játék.Sajnos gari viszont nincs, mert előtte 1.5 évet állt a fiókban így már lejárt a 2 év gari. Csak azért vettem, hogy a kb. 15+ éves Razer Diamondback-et azért egyszer csak le kéne cserélni majd... aztán nem érdekelt, mert továbbra sem akart elpusztulni.
Most mehet vissza a G305 helyére újra... (vagy kérhetem a tippeket a kapcsolócserére
)
-
nyunyu
félisten
válasz
Synthwave #25 üzenetére
Omron D2FC-F-7(10M): ócókínaiomron 2.0, szerintem az MX Revoból hajítottam ki (2000 körül gyártott L egerekben lévő 1.0 még csak 5M, mekkmesterben használt újabb verziókra már 20M klikket hazudnak)
Omron D2F-01F: A JAPÁN MIKROKAPCSOLÓ (98-ig ennek a variációit használta a Logitech, meg asszem a Microsoft is)CherryZF DG2: ez már a fogaskerékgyár palettáját színesíti, mióta 2018-ban kiköpték a billzetek magját is.
Kailh GM8.0: Origin One X-ből hajítottam ki, mert agyamra megy a klikkelése+hangja
Huano Silent: asszem ez lesz a nyerőLemaradt a 2010 körüli MS egerekben kattogó panaszkodik EVQ-P0-val azonos formátumú négyzetes Kailh Silent, abból várok egy magasabb példányt a görgőm alá, aztán mehet is a tuningoljunk egeret móka.
(Vettem egy második Origin One X-et, biztos ami sicher alapon, hátha abban is eltöröm az akkucsatit)
-
NKing
tag
válasz
Synthwave #25 üzenetére
Uhh, hát nem mondhatnám, hogy ilyen szinten mikrokapcsoló-gourmet vagyok
Akinek ez a perverziója, azt megértem - mindenkinek van valamilyen téren. Alapvetően inkább favorizálom azt a megoldást, hogy a gyártó beteszi a jófélét és azt hajlandó vagyok megvenni magasabb áron. Most pl. egy Logi G502 Hero-t nyüstölök már jó ideje és tökéletesen elégedett vagyok vele, formájával is, súlyával is (kimondottan nem szeretem a pillekönnyű egereket), kapcsolóival is - igaz a rövid kapcsolási utat szokni kellett. De ha egyszer megadja magát, lehet nem fogok nekiállni forrasztani...
Ha már klasszikusok... Még nagyon régen volt egy MS Laser Mouse 6000-em, hát azt pl. nagyon szerettem, sokáig bírta az is - talán még az elsők között volt lézeres egér.
-
NKing
tag
válasz
Synthwave #16 üzenetére
Hát, forrasztgathatod egy ideig, később már azt sem - na meg nagyon rá kell érni, hogy hajkurászd a megfelelő mikrokapcsolót egy párezer forintos egérhez... Aztán a szétszerelésektől egy másik forrasztás elenged, egy kábel megtörik, stb. És nem csak a kapcsoló mehet tönkre, egy membrános bill-nél hogy cserélsz membránlapot? Bontott?
Azért ezek nem olyanok, mint a 30 éves autó, hogy végül mindent kicserélsz benne - ne tegyünk úgy
Nem kétlem, hogy eszmei értéke van némelyiknek valaki számára, de a többségét 3-5 év után lecseréled egy újra és csókolom. Az volt az alapfelvetés, hogy "pár év" után tönkremegy - az a pár év meg nem olyan rossz periféria viszonylatban, főleg ha a pár év 5-nél több is lehet.
-
NKing
tag
válasz
Synthwave #13 üzenetére
Mi nem érthető?
Google a barátunk. Ha cserélhető (lásd itt), akkor beteszel egy újat és viszlát, még talán van valamennyi ideje a rágcsálódnak - és mondjuk kapsz garit X millió klikkre. Ha nem cserélhető, akkor fogod a pákát és forrasztod, aztán reménykedsz. De az már nem a gyártó problémája, hogy a garanciaidő után mit kell forrasztgatnod, mi megy vagy nem megy tönkre, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest